Published On: mar, feb. 12th, 2019

Liberalii pregătesc o platformă de comunicare directă cu târgoviştenii

nichiduta.ro

Liberalii târgovişteni au în lucru o platformă de comunicare online, prin intermediul căreia cetăţenii vor putea transmite neajunsurile cu care se confruntă, vor putea veni cu propuneri şi idei, contribuind astfel în mod direct la rezolvarea problematicii sociale şi administrative a oraşului. În fapt, Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târgovişte, şi-a propus încă de la preluarea mandatului să ajungă la un dialog eficient cu locuitorii oraşului, să îmbunătăţească substanţial gradul de comunicare, inclusiv prin intermediul presei. Nu a oferit alte amănunte, afară de faptul că platforma va deveni operaţională în următoarele două săptămâni.
Despre comunicare a vorbit şi Adrian Bercu, secretarul general al organizaţiei şi membru în Consiliul Local Târgovişte. Acesta a reclamat absenţa dialogului cu reprezentanţii majorităţii şi a denunţat tonul, uneori ironic, alte ori la un nivel ridicat de agresivitate, pe care se răspunde întrebărilor ridicate de consilierii PNL. Adrian Bercu spune că a fost încercat un dialog constructiv în numeroase rânduri şi că liberalii din CLM Târgovişte nu vor da înapoi şi nici nu se vor lăsa intimidaţi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro