Liberalii nu se vor implica în schimbarea preşedintelui consiliului judeţean

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, a declarat că liberalii nu se vor amesteca în scandalul care macină PSD, în sensul că nu vor participa la un eventual vot pentru schimbarea preşedintelui consiliului judeţean. Guran a adăugat că nu a avut negocieri pe acest subiect cu social-democraţii şi că nimeni din partid nu are mandat să meargă să negocieze, mai ales că nu se pune problema să vină „cineva providenţial, să facă treabă”:
„Vă spun foarte clar poziţia noastră: nu vom intra în acest scandal, în sensul de a ne implica să votăm de o parte sau de alta. Este simplu, nu vom participa la acest vot, am luat această decizie în Biroul Judeţean”, a spus şeful PNL Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANL A RECEPŢIONAT 12 LOCUINŢE PENTRU TINERI ÎN COMUNA POTLOGI

12 locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, au fost recepţionate joi, 6 decembrie 2018, în Comuna Potlogi (judeţul Dâmboviţa). Locuinţele (1 apartament cu o cameră, 1 apartament cu 2 camere şi 10 apartamente cu 3 camere) au fost construite în amplasamentul din strada Constantin Brâncoveanu, nr. 67, cu regim de înălţime […]