Liberalii critică „joaca PSD de-a guvernarea”

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu, a criticat într-o conferinţă de presă „joaca PSD de-a guvernarea, cu efecte care se propagă şi la nivelul Judeţului Dâmboviţa”. Acesta a susţinut că îndepărtarea celui de-al doilea premier într-o jumătate de an este un fapt unic în Europa, exceptând o perioadă mai tulbure din istoria Italiei, apreciind că „PSD a sărit din lac în puţ. S-au terminat specialiştii din România şi nu mai sunt de găsit decât în Videle… Rămânem la idea că trebuiau alegeri anticipate.”
Şeful liberalilor dâm-boviţeni a făcut şi o paralelă între ce s-a întâmplat la Bucureşti şi ce se întâmplă la Târgovişte, unde „preşedintele Adrian Ţuţuianu caută o persoană supusă pe care să o pună în locul lui Alexandru Oprea”. Caraveţeanu a pus punct acestui subiect cu precizarea că PNL se distanţează de problema schimbării preşedintelui consiliului judeţean şi că nu va avea loc nicio negociere în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tinerii dezavantajaţi se vor putea angaja temporar în instituţiile publice locale

Instituţiile publice locale vor fi implicate în procesul de integrare pe piaţa muncii a tinerilor dezavantajaţi, pentru a-i sprijini să capete experienţe, competenţe şi abilităţi care vor putea fi valorificate ulterior în mediul privat. Potrivit proiectului, sunt vizaţi tinerii cu vârsta între 16 şi 26 ani care nu au o […]