Published On: lun, ian. 22nd, 2018

Liberalii critică „joaca PSD de-a guvernarea”

nichiduta.ro

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu, a criticat într-o conferinţă de presă „joaca PSD de-a guvernarea, cu efecte care se propagă şi la nivelul Judeţului Dâmboviţa”. Acesta a susţinut că îndepărtarea celui de-al doilea premier într-o jumătate de an este un fapt unic în Europa, exceptând o perioadă mai tulbure din istoria Italiei, apreciind că „PSD a sărit din lac în puţ. S-au terminat specialiştii din România şi nu mai sunt de găsit decât în Videle… Rămânem la idea că trebuiau alegeri anticipate.”
Şeful liberalilor dâm-boviţeni a făcut şi o paralelă între ce s-a întâmplat la Bucureşti şi ce se întâmplă la Târgovişte, unde „preşedintele Adrian Ţuţuianu caută o persoană supusă pe care să o pună în locul lui Alexandru Oprea”. Caraveţeanu a pus punct acestui subiect cu precizarea că PNL se distanţează de problema schimbării preşedintelui consiliului judeţean şi că nu va avea loc nicio negociere în acest sens.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro