Legea insolvenţei persoanelor fizice, încă la stadiul de promisiune

baniCriza generată de aprecierea extraordinară a francului elveţian, a determinat liderii politici la o serie de angajamente şi promisiuni care nici la această dată nu au acoperire.
Deşi există mai multe proiecte, niciunul nu împacă pe toată lumea. Mai nou, CSM şi Ministerul Justiţiei au arătat că insolvenţa persoanelor fizice este obligatoriu să aibă cât mai puţin de-a face cu instanţele de judecată, şi aşa prea aglomerate. O propunere de ultimă oră se referă la aprobarea procedurii de reorganizare financiară a persoanei insolvente de către o comisie alcătuită la nivel judeţean. Cererea de insolvenţă ar urma să fie depusă de debitor iar planul de reorganizare ar urma să fie mediat de comisie şi aprobat de comun acord cu creditorul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Medicina, fără antidot pentru CSM! Medicina Tg. Mureş - CS Municipal Târgovişte 0 - 3 (18-25, 11-25, 18-25)

Încă o victorie, alte trei puncte şi încă un pas către play-off. Astfel poate fi caracterizată expediţia târgovişteană la Târgu Mureş, în faţa echipei care în sezonul trecut “ne fura” locul al patrulea. Însă, cum ar spune românul, tot răul spre bine pentru că de la ultima confruntare dintre cele […]