Published On: vin, mai 22nd, 2020

Lecţii educative pentru siguranţa tinerilor

În perioada 15-19 mai a.c., poliţiştii de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în contextul pandemiei generate de COVID-19, au organizat mai multe întâlniri în mediul online cu elevii de la Şcoala Gimnazială nr. 4 din Moreni şi cei de la Şcoala Gimnazială

„Matei Basarab” din Târgovişte, precum şi cu preşcolarii de la Grădiniţa” Sf. Francisc” din Târgovişte şi de la Grădiniţa „Model” din Răzvad.
Astfel, într-o modalitate interactivă şi adaptată vârstei, poliţiştii i-au informat pe cei mici despre modalităţile de prevenire a victimizării, dar şi cu privire la comportamentul ce trebuie adoptat într-o astfel de situaţie. Totodată, le-au fost oferite informaţii despre regulile de circulaţie, fiind clarificaţi diferiţi termenii din domeniul rutier.
În continuare, poliţiştii vor iniţia astfel de activităţi urmând să fie abordate teme precum prevenirea bullying-ului şi a violentei sau siguranţa tinerilor pe internet.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>