Published On: vin, mart. 14th, 2014

„Lecţia”, de CSM Târgovişte! CSM Târgovişte – Medicina Târgu Mureş 3 – 0 (25-16,25- 22,25- 17)

nichiduta.ro

voleiA fost, probabil, cel mai bun meci făcut de târ-goviştence în primul sezon petrecut pe prima scenă a voleiului feminin din România. Contra „medicinistelor” din Târgu Mureş, fetele lui luhasz au arătat încântător şi chiar dacă nu vor obţine calificare în penultimul act al competiţiei interne, rămâne amintirea unui joc absolut superb făcut de Calotă şi compania.
„Lecţia” de pe parchetul Sălii Sporturilor a avut de toate. Un început perfect, un moment de tensiune şi un final apoteotic. În primul set, dâmboviţencele au defilat în faţa unei adversare ce avea în cint un succes în meciul de debut. Fără nicio emoţie, CSM-ul s-a distrat cu o adversară incapabilă să răspundă strategiei perfecte şi jocului în forţă al Târgoviştei. De altfe, arde-lencele nu au contat decât în al doilea interval, atunci când au ajuns la 22 de puncte câştigate, restul disputei fiind la discreţia gazdelor.
Acum scorul este egal, 1 – 1, iar pentru o calificare în careul de aşi al Diviziei A1, CS Municipal are nevoie de un succes pe terenul târg-mureşencelor. Dacă ar fi să dăm crezare celor care au văzut prima partidă, Medicina a fost avantajată clar de către arbitri, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că indiferent de cât îşi vor dori târgo-viştencele să câştige, mai trebuie să fie şi lăsate.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro