LECA ŞI BIC, IN ECHIPA ETAPEI A LPF

Mihai ROŞOIU

PORTAR
Cătălin Căbuz (Viitorul / 23 de ani / 13 jocuri) – Pe lângă alte câteva intervenţii bune, a apărat al doilea penalty în acest sezon. Prinde pentru a treia oară echipa etapei.
FUNDAŞI
Ionuţ Larie (Gaz Metan / 32 de ani / 15 jocuri) – A fost ca un stâlp în faţa atacanţilor adverşi. El şi Marius Constantin formează unul dintre cele mai solide cupluri de fundaşi centrali din campionat.
Gabriel Tamaş (Astra / 36 de ani / 9 jocuri, – Prezenţa experimentatului fundaş în centrul defensivei giurgiugenilor dă siguranţă echipei, formaţia antrenată de Bogdan Andone bifând al doilea meci consecutiv fără gol încasat.
Mihai Leca (Chindia / 27 de ani / 13 jocuri) – Titularizat pentru a 12-a oară în acest sezon, a făcut un meci foarte bun, reuşind să blocheze multe dintre atacurile adversarilor.
MIJLOCAŞI
Florin Achim (Academica / 28 de ani / 11 jocuri) – A
marcat singurul gol al meciului cu Poli Iaşi, prin care ilfovenii au bifat primul succes din istorie în CASA Liga 1 pe cocheta arenă din Clinceni.
Ovidiu Bic (Chindia / 25 de ani / 14 jocuri) – A recuperat multe mingi la centrul terenului. În plus, a marcat pentru a doua oară în ediţia curentă. S-a impus ca om de bază în sistemul gândit de Viorel Moldovan.
Ovidiu Popescu (FCSB / 25 de ani / 14 jocuri) – Prestaţia de pe „Municipalul” din Botoşani, meci în care a depus un efort fantastic pe toată durata partidei, demonstrează că trece prin cea mai bună perioadă din carieră. S-a aflat la al 100-lea joc în principala competiţie internă.
Darius Olaru (Gaz Metan / 21 de ani / 16 jocuri) – A fost din nou decisiv pentru medieşeni. Prin golul marcat de tânărul mijlocaş, elevii lui Edward Iordănescu s-au apropiat la doar două puncte de podium. ATACANŢI
Florin Tănase (FCSB / 24 de ani / 13 jocuri) – A fost decarul care a limpezit jocul bucureştenilor, din pasele sale pornind majoritatea acţiunilor ofensive. Merită apreciat şi ajutorul dat colegilor pe faza defensivă.
Denis Alibec (Astra / 28 de ani / 10 jocuri) – Şi-a arătat din nou calităţile tehnice deosebite. A marcat pentru a patra oară în ediţia curentă, în care mai are şi cinci pase decisive.
Florinel Coman (FCSB / 21 de ani / 13 jocuri) – Şi-a trecut în cont a şaptea reuşită din sezonul actual şi a ajuns la 27 de goluri şi 17 pase decisive în 112 jocuri disputate pe prima scenă din România.
ANTRENORUL ETAPEI
Bogdan Vintilă (FCSB / 47 de ani) – A bifat al nouălea meci la rând fără înfrângere, stabilind recordul de invincibilitate din acest sezon. Dintre cele nouă partide, cinci s-au încheiat cu victorii pe teren advers!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA SE VEDE LA METROUL BUCUREŞTEAN!

Liga Profesionistă de Fotbal a semnat, în aceste zile, un parteneriat cu Societatea Metrorex prin care, începând cu data de 15 noiembrie 2019, rezumatele meciurilor din fiecare etapă a Casei Liga 1 vor putea fi urmărite în staţiile metroului bucureştean. Astfel, cei aproximativ 600.000 de călători, care folosesc zilnic acest […]