LE-AU PREGĂTIT TERENUL OLIMPICELOR!

Mihai ROŞOIU

Terenul oficial de baschet 3×3 achiziţionat de Federaţia Română de Baschet cu sprijinul financiar al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român a fost instalat în faţa Sălii Polivalente din incinta Complexului Olimpic „Sydney 2000” de la Izvorani. Astfel, componentele lotului olimpic de baschet 3×3 al României se vor putea antrena în condiţii optime, Acvilele fiind aşteptate să înceapă de măine cantonamentul de pregătire din baza sportivă de la Izvorani.
Terenul de baschet 3×3 este dotat cu o suprafaţă sintetică modulară pentru terenuri de sport în aer liber, precum şi cu consolă şi panou de baschet, acestea fiind certificate FIBA pentru competiţiile oficiale de baschet 3×3. Terenul se află şi în imediata apropiere a hotelului în care se va caza întreaga delegaţie a lotului olimpic de baschet 3×3 (n.n. – 7 sportive şi 4 membri ai staff-ului tehnic), tocmai pentru a fi respectate cât mai bine condiţiile legale impuse pentru prevenirea pan-demiei cu Covid-19.
Din lotul olimpic al României fac parte Ancuţa Stoenescu şi Gabriela Irimia, jucătoare care au fost legitimate la Clubul Sportiv Municipal Târgovişte în stagiunea recent încheiată. Cele două au toate şansele ca în 2021 să facă parte din echipa care va evolua la Tokio ţara noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cea mai rea dintre toate lumile posibile (115) De la explozia urbană la bidonville-ul global

de Mike Davis_Sistemul bancar s-a prăbuşit, într-o oarecare măsură administraţia publică a dispărut, întreprinderile private au început să recurgă la troc, iar micii funcţionari au descoperit că, în termenii reali din 1993, salariul lor nu mai valora decât o optime din valoarea pe care o avea, acelaşi salariu, în 1988. […]