Published On: mar, feb. 20th, 2018

LE-AU LUAT TOATE MEDALIILE!

nichiduta.ro

Sportivii legitimaţi la Asociaţia Marin Marius Mihai Martial Arts au cucerit şapte medalii la ultima ediţie a Cupei României de Free Style K1 Light.
Nu mai e nicio noutate că acolo unde merg îşi pun larespect toţi adversarii. Vorbim despre sportivii târgovişteni de la „Marin Marius Mihai Martial Arts”, care în weekendul recent încheiat au reuşit un nou rezultat fabulos, un adevrat record de medalii cucerite într-o astfel de competiţie. Cu patru locuri I, două locuri II şi un loc III, băieţii pregătiţi de Marius Mihai Marin au fost de neoprit.
Balul a fost deschis de George Mihai Marin. Multiplu campion al României, campion european şi medaliat la cele mai importante competiţii interne şi internaţionale, George a fost de neoprit în concursul de Free Style Kickboxing, unde a cucerit medalia de aur la categoria 70 de kilograme. Tot mare nostru campion a cucerit medalia de argint la K1 Light, reuşind să-şi dovedească supremaţia în competiţia desfăşurată la Buzău.
A urmat David Ovidiu Marin, care şi-a respectat blazonul de medaliat european şi mondial. David nu a avut rival în concursul juniorilor de K1 Light, unde a obţinut aurul categorie 65 de kilograme. Aceasta nu avea să fie singura medalie, pentru că târgovişteanul a cucerit şi broznul la Free Style Kickboxing, impresionând prin modul în care a luptat la Cupa României.
Recitalul târgoviştenilor la Buzău a continuat atunci când în ring a urcat Gabriel Alexandru Marin, cel mai buns portiv al judeţului Dâmboviţa în 2017 la sporturi neolimpice. Acesta s-a impus într-o manieră entuziasmantă în proba de K1 Light, la categoria 60 de kilograme -juniori. A fost o confirmare a talentului său şi o repetiţie perfectă pentru viitoarele întreceri la care va participa.
Zestrea clubului dâmboviţean s-a îmbogăţit cu alte două medalii. AL patrulea aur a fost cucerit de Raul Iliescu. Un sportiv descoperit şi format la „Marin Marius Mihai Martial Arts”, Raul a demonstrat că va fin un nume important al artelor maţiale, reuşind să cucerească cea mai străluciutoare medalie la primul concurs important din viaţa sa!!! Sportivul târgoviştean a urcat pe prima treaptă a podiumului la categoria -85 kg – juniori. Cea de-a şaptea medalie pentru clubul târgoviştean a fost adusă de George Mihai Enache, un alt sportiv aflat la prima participare într-o competiţie de anvergură, iar rezultatul a fost unul excelent. Bronz la +95 de kilograme, în concursul rezervat juniorilor.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro