Laurenţiu Corbu n-a confirmat la Dinamo. Mulţi tineri vor fi împrumutaţi la echipe din play-out

A.l.

Adus acum doi ani de la Urban Titu la Dinamo Bucureşti, Laurenţiu Corbu na convins la echipa din şoseaua Ştefan cel Mare. A fost adus de Mircea Rednic.
Fundaşul dreapta, de 22 de ani, a jucat în garnitura mare a „Câinilor roşii” doar un meci. Cum echipa „Satelit” (antrenor Laurenţiu Diniţă) nu prea are rezultate în C2, oficialii de la Dinamo au decis ca în perioada de transferuri din iarnă să renunţe la mai mulţi jucători care nu prind echipa lui loan Andone şi să-i dea cu împrumut la formaţii din subsolul clasamentului din Liga Întâi. Asta, pentru a fi siguri că aceştia vor juca şi vor capăta experienţă. Dar, nu-i aşa convenabil să joci în play-out!
Alături de Laurenţiu Corbu, pe lista oamenilor lui lonuţ Negoiţă şi Adrian Mutu se mai află Patrick Petre, Vlad Olteanu, Târcoveanu, Dudea.
După ce a pierdut cu 31 (A. Cristea – 25 din 11 m, Ştefănescu 72, V. Gheorghe 90+1, respectiv Nedelcearu 7), Dinamo încheie anul 2016 pe locul 5, cu 32p şi +2 la adevăr.
În prima etapă a anului 2017 (a 22-a), „Haita” din „Groapă” va juca acasă cu Viitorul Constanţa.
în meciul din „Dulcele Târg al leşilor” (pe stadionul Emil Alexandrescu) a evoluat şi fostul jucător al Chindiei şi al F.C.M.-ului, Dani Popa. Acesta a intrat în câmpul de joc (bocnă de îngheţat) în locul lui Vali Lazăr în min. 62. Evoluţia lui a fost modestă. Se aştepta mai mult de la el.
Pentru retur, Dani Popa va rămâne în lotul lui loan Andone cu care se va aborda sezonul de iarnă-primăvară.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Antrenorul Nicu Croitoru nu se teme că va fi demis. Se vor lua măsuri drastice

Fără să strălucească, Chindia a început foarte bine acest sezon. A repurtat cinci victorii la rând, e adevărat cu echipe modeste: 4-3 (în deplasare) cu ASU Poli Timişoara, 1-0 (acasă) cu C.S. Baloteşti, 1-0 (în deplasare) cu A.C.S. Berceni (sa retras), 2-0 (în deplasare) cu Academica Clinceni, 3-0 (acasă) cu […]