LAUDE DE LA SĂNDOI PENTRU PRIMA REPREZENTATIVĂ

Mihai ROŞOIU

Emil Săndoi, actual antrenor la Chindia Târgovişte şi fost selecţioner al naţionalei U21, a fost impresionat de jocul prestat de România în victoria cu Austria, 2-3. Tehnicianul i-a remarcat pe doi jucători din echipa noastră, Alexandru Creţu şi Denis Alibec.
Următoarea partidă pentru România va fi barajul cu Islanda din ediţia trecută de Liga Naţiunilor, care va avea loc pe 8 octombrie la Reykjavik.
Tehnicianul Chindiei Târgovişte a fost impresionat de dezinvoltura cu care a jucat Alexandru Creţu în primele două partide bifate pentru naţionala de seniori a României şi susţine că a dat impresia că ar juca de şapte ani la naţională.
„Creţu era jucătorul lui Poli laşi şi jucase ultimul sezon în Liga 3 la Corvinul Hunedoara. L-am chemat la tineret, l-am băgat titular din primele meciuri şi a început să joace şi la laşi. Era un copil atunci, dar mă bucur foarte mult pentru el, aseară am văzut un jucător matur, cât se poate de potrivit pentru postul pe care îl joacă, foare echilibrat în tot ceea ce a făcut pe teren, nu s-a pierdut când a avut mingea. A pasat cu o dezinvoltură de ziceai că joacă de şapte ani la naţională. Toată echipa mi-a plăcut, dar trebuie subliniat şi aportul pe care l-a avut el şi discplina tactică pe care a arătat-o pe toată durata partidei”, a declarat Emil Săndoi, la PRO X.
Cât despre Denis Alibec, Emil Săndoi a declarat că atacantul Astrei este un talent înnăscut şi a apreciat altruismul de care acesta a dat dovadă în meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria. „Alibec este un talent înnăscut. Eu îl cunosc tot de la naţionala de tineret. E un talent înnăscut care poate să facă diferenţa oricând. Lam văzut şi altruist şi dornic să se sacrifice pe teren pentru interesul echipei. O schimbare mult în bine şi cred că asta aşteptăm toţi oamenii de fotbal de la el. Ne-a demonstrat de multe ori că are talent cu carul”, a mai spus Emil Săndoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ROMÂNIA JOACĂ ÎMPOTRIVA MALTEI LA GIURGIU

Federaţia Română de Fotbal a anunţat UEFA stadionul pe care reprezentativa Under 21 va evolua în luna octombrie, când e programat meciul cu Malta din preliminariile pentru EURO 2021.Partida România U21 – Malta U21 se va disputa pe 13 octombrie 2020, la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici”. Ora de începere […]