Lauda de sine nu miroase-a bine: PMP vine cu „cel mai potrivit mix de talente pentru judeful Dâmboviţa”

pmp-dambovitaDe un adevărat delir verbal, undeva la graniţa dintre politicianismul ieftin şi infantilismul politic, am avut parte citind comunicatul de mai jos. Fără a pune la îndoială talentul autorului, mărturisim că rar am avut parte de un asemenea talmeş-balmeş de lozinci amestecate cu „talente, specializări şi locomotive”. Citiţi şi vă minunaţi…
Mesajul echipei viitorilor parlamentari PMP: Luptăm pentru Dâmboviţa!
Partidul Mişcarea Populară şi-a lansat recent, cu mare fast, candidaţii pentru alegerile parlamentare din această toamnă, la Sala Palatului, într-o reuniune la care au participat peste 6.000 de români şi fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, locomotiva electorală a PMP în aceste alegeri.
Echipa viitorilor parlamentari PMP din Dâmboviţa este condusă la Camera Deputaţilor de către Nicolae Ivăşchescu, fost secretar de stat cu rang de ministru al Ministerului Muncii, şi la Senat de către Richard Radu, fost Consilier General al Municipiului Bucureşti. Cei doi lideri politici însumează zeci de ani de experienţă politică şi administrativă şi vin în faţa dâm-boviţenilor cu cel mai potrivit mix de talente pentru nevoile judeţului în acest moment: specializarea pe muncă a lui Ivăşchescu şi specializarea pe administraţie publică locală a lui Radu.
Viitorii parlamentari PMP de Dâmboviţa au primit duminică sprijinul şi susţinerea lui Traian Băsescu, care a anunţat şi care va fi sloganul PMP pentru aceste alegeri: Luptăm pentru România!, în timp ce Nicolae Ivăşchescu şi Richard Radu şi-au declarat intenţia de a se lupta pentru ca Dâmboviţa să revină la locul pe care-l merită judeţul care a făcut din Târgovişte capitala Ţării Româneşti.
„Sunt onorat şi mândru să primesc susţinerea Preşedintelui Traian Băsescu şi a miilor de oameni care s-au strâns astăzi să ne încurajeze în campania electorală. Avem de luptat pentru România, aşa cum a spus şi Preşedintele Băsescu şi avem de învins un Sistem care a ţinut oamenii în sărăcie şi în neajunsuri. Alături de colegul şi prietenul meu Richard Radu ne angajăm în faţa Românilor să ne luptăm pentru judeţul Dâmboviţa, pentru că este nevoie de oameni patrioţi care să se lupte pentru judeţ şi pentru dâmboviţeni”, a declarat Nicolae Ivăşchescu, lomocotiva electorală a PMP Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor.
„Sunt bucuros să văd că proiectul nostru pentru Dâmboviţa a primit susţinerea atâtor mii de oameni şi al Preşedintelui României, dl Traian Băsescu. Sunt un specialist în administraţie publică care ştie care sunt nevoile de dezvoltare ale comunităţilor locale. Şi vreau să vă spun că sunt foarte multe nevoi în Dâmboviţa, iar împreună cu Nicolae Ivăşeschu şi cu Traian Băsescu ne vom lupta pentru ca aceste nevoi să fie satisfăcute şi calitatea vieţii dâmboviţenilor să crească. Urmează zile de luptă acerbă pentru Dâmboviţa, dar pentru că-i avem alături de noi pe cetăţenii acestui judeţ sunt încrezător în victoria noastră”, a declarat Richard Radu, locomotiva electorală a PMP Dâmboviţa pentru Senat.
P.S. Pentru a repune în drepturi adevărul istoric, facem precizarea că judeţul Dâmboviţa nu prea exista în veacul al XIV-lea, când Târgoviştea a devenit capitala Ţării Româneşti. În rest, pmp-iştii sunt liberi să spună ce vor, doar este campanie electorală…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Câţi români care locuiesc în Italia vor putea vota la alegerile parlamentare

Pe tot parcursul anului curent, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a prezentat situaţia alegătorilor români înscrişi în Registrul electoral, cei care vor putea vota la alegerile parlamentare din decembrie. În aceste informări, AEP a anunţat şi numărul alegătorilor români cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate. Numărul persoanelor cu drept de vot […]