„Lăncierii” târgovişteni au stricat sărbătoarea timişorenilor. Cherchez şi Nisipeanu au fost marcatori şi pasatori

A.l.

Chindia Târgovişte a început returul Ligii a 2-a cu o victorie lejeră, pe propriul teren (stadionul Eugen Popescu), 2-0 (Cherchez 12 şi Nisipeanu 43) cu ASU Poli Timişoara. Omul meciului a fost Cherchez, autor al unui gol, o pasă de gol şi a altor faze frumoase.
Acest succes al „Lăncierilor” târgovişteni a venit exact când timişorenii împlineau 95 de ani de la înfiinţarea primei echipei Universitatea Poli Timişoara.
Băieţii lui Sorin Brândescu nu au putut să le ofere un moment de bucurie suporterilor (aproape 100) care au venit în Curtea Domnească. Printre ei, şi rapidişti.
Alb-violeţii au jucat slab. Aproape că n-au contat în atac. Dănăricu, Blănaru şi Bădăuţă nu s-au văzut în faţa unei apărări fără fisură alcătuită din Pătru, B. Dinu, Vătavu şi C. Dinu.
N-au putut evolua în această confruntare Ispas şi Martac (suspendaţi).
Golurile roş-albaştrilor au fost marcate pe contraatac. Marcatorii, Cherchez şi Nispeanu, au fost şi pasatori. Proporţiile scorului puteau fi şi mai mari dacă nu ratau: Pătru (min. 1), Neguţ (3, 27, 62 şi 77), Honciu (17), Stoica şi Cherchez (37) şi tot Cherchez
(45).
Bănăţenii au fost ceva mai activi pe final de meci, atunci când Bădăuţă (71 şi 85), Blănaru (73), Neamţu (89), Dănăricu (90) l-au cam deranjat pe portarul Meilă.
Cu acest succes, Chindia a acumulat 29p şi rămâne pe locul 7. Este la 9p de F.C. Braşov, echipa de pe locul 2, care merge direct în Liga Întâi şi la 7 de UTA Bătrâna Doamnă, ocupanta locului 3 care dă baraj (tur-retur) cu echipa clasată pe locul 12 din Liga Întâi.
Formaţia din Timişoara este pe locul 15, cu 16p, la 5p de zona periculoasă a retrogradării.
Ca să aibă o vacanţă liniştită, Chindia Târgovişte e obligată să învingă în ultima etapă din anul 2016 (a 21-a, a doua a returului), în deplasare, pe modesta C.S. Baloteşti (locul 17, cu 10p şi -14 la adevăr).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mândru îşi driblează adversarii pe toate feţele A avut o evoluţie impresionantă

Meci de meci, Gloria Corneşti a folosit o formulă care îndeamnă la ofensivă. Posesia superioară şi viteza de joc au făcut ca echipa lui Nelu Radu să conducă mereu ostilităţile. A terminat turul de campionat pe primul loc cu 37p, +16 la adevăr şi +53 (72-19) la golaveraj. Gloria a avut […]