Published On: joi, aug. 10th, 2017

„Lăncierii” domneşti au început campionatul cu un eşec Virtuţile târgoviştenilor au rămas ascunse

nichiduta.ro

Chindia a jucat slab în partida cu UTA Arad, disputată pe stadionul Eugen Popescu şi pierdută cu scorul de 0-1 (M. Curtuiuş 89).
Echipa din Vechea Cetate de Scaun a fost timidă şi a lăsat iniţiativa vizitatorilor. Au abundat pasele greşite, alegerile nefericite. Virtuţile „Lăncierilor” au rămas ascunse.
Cei care trebuiau să alimenteze, de pe flancuri, atacul, Stoica şi cu Nisipeanu, s-au complicat, iar centrările şi pasele lor au fost defec-tuase. Nu au avut prospeţime şi poftă de fotbal. În aceste condiţii, atacanţii Neicuţescu şi Cherchez au rămas nesprijiniţi şi fără baloane. Au fost singuri printre duşmani. Era indicat ca în atacul Chindie să fie Bâftoi, un vîrf puternic şi agresiv, care să stea ca un spin între fundaşii centrali, Ciucă şi Scutaru.
Nici după pauză, Nicu Croitoru nu a schimbat sistemul standard, ca echipa să ia o formă mai bună. „Lăncierii” domneşti nu au profitat de ocaziile avute de Cherchez, Neicuţescu şi Honciu. S-a opus şi portarul, Grahovac, aşa bătrân cum e, la 35 de ani. Fostul goalkeep-er al laşului a avut noroc la şutul în bară trimis de Honciu (87). Zeiţa Fortuna l-a mângâiat pe creştet. Bară a avut şi UTA prin Dan Roman (34). Arădenii au solicitat un penalti refuzat de centralul, Horia Mladenovici (Bucureşti).
Echipa de pe Mureş a dat lovitura de graţie în min. 89, când Curtuiuş, dintre Vătavu şi Mar-tac, a reluat cu capul în poarta lui I. Popescu, 0-1. Pe final de meci, roş-albaştrii au vrut să egaleze, dar nu au reuşit. Honciu (90+3), din lovitură liberă, l-a întins şi speriat pe Grahovac, care s-a remarcat.
A câştigat UTA, care a surprins cu o evoluţie curajoasă şi o tactică gândită de antrenorul, Adrian Mihalcea. Formaţia de pe Mureş a fost una curajoasă, a jucat pe culoare, a avut ocazii, a lăsat o impresie bună.
Chindia a dezamăgit, nu a avut luciditate, energie şi inspiraţie. A pornit în campionat cu o infrângere şi -3 la adevăr.
O aşteaptă un meci la fel de greu la Motru, cu Pandurii Târgu Jiu, care în prima etapă a terminat la egalitate, 0-0, cu nou-promovata, FC Argeş. După Flavius Stoican, Ştefan Nanu, Mihai Teja, Pandurii au un nou antrenor, pe Adrian lencsi, venit de la Dunărea Călăraşi.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro