La Voineşti, o echipă administrativă ambiţioasă îşi continuă proiectele

primaria voinestiSala de şedinţe a primăriei Voineşti a fost gazda şedinţei de constituire a noului Consiliu Local Voineşti. Cei 15 consilieri aleşi au fost prezenţi. Evenimentul a avut loc în prezenţa prefectului judeţului Dâmboviţa, Antonel Jîjîie care i-a felicitat pe toţi cei 15 consilieri locali dar şi pe edilul Gabriel Dănuţ Sandu. Potrivit legii, fiind prima şedinţă, aceasta a fost condusă de decanul de vârstă, consilierul Nicolae Bucura – PSD, şi de doi dintre cei mai tineri aleşi locali, respectiv Cosmin Muşat şi Carmen Arsene, ambii de la PSD.
Potrivit procedurii, a fost formată comisia de validare a noului Consiliu Local Voineşti. A fost validat şi constituit legal Consiliul Local Voineşti, după ce toţi cei 15 aleşi locali au depus jurămâtul de credinţă. PSD deţine majoritate în Con-sil-iul Local Voineşti – 12 consilieri iar PNL are trei consilieri.
De asemenea, primarul Gabriel Dănuţ Sandu a depus şi el jurământul.
Consilierii locali au ales şi viceprimarul. A fost făcută o singură propunere pentru postul de viceprimar de către PSD şi anume Constantin Claudiu Popa.
După desfăşurarea scrutinului, a fost desemnat viceprimar, Constantin Claudiu Popa care a obţinut 15 voturi pentru din cele 15 voturi valabil exprimate, chiar şi liberalii l-au votat pe Claudiu Popa. La finalul şedinţei, edilul Gabriel Dănuţ Sandu a avut un mesaj atât pentru locuitorii comunei Voineşti cât şi pentru consilieri. Echipei de la Voineşti îi dorim multă putere de muncă şi numai realizări pentru Voineşti, patria mărului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Proiectul de modernizare a străzilor din cartierul Matei Voievod va fi încheiat în septembrie

Avându-i alături pe viceprimarii Cosmin Bozieru şi – pentru prima dată în această calitate -Carmen Holban, primarul Cristian Stan a efectuat o vizită de lucru pe şantierul din cartierul Matei Voievod, unde se execută lucrări de modernizare la infrastructura rutieră. Cu acest prilej, Cristian Stan a declarat că investiţii de […]