La Valea Lungă a avut loc recepţia lucrărilor la podul peste pârâul Tinoasa

În prezenţa autorităţilor locale din comuna Valea Lungă, s-a făcut recepţia lucrărilor la podul situat pe drumul local DC 9, peste pârâul Tinoasa.
Lucrările executate au constat în: refacerea podului existent din sat Valea Lungă – Ogrea, lucrări la infrastructura şi suprastructura aferentă, refacerea rampelor de acces pe pod şi a racordărilor cu terasamentele, precum şi lucrări de amenajare a albiei pârâului Tinoasa.
Podul are o lungime de 18,42 m, suprastructura lui fiind realizată din grinzi prefabricate cu corzi aderente, în lungime de 12 m şi înălţime de 0,52 m, lăţimea părţii carosabile fiind de 5,46 m.
Valoarea totală a investiţiei este de 610.823 lei, din care: suma de 350.000 lei a fost asigurată prin Hotărârea Guvernului nr. 563/2018 privind alocarea unei sume din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018, pentru unele unităţi administrativ-teritoriale afectate de calamităţile naturale, iar suma de 260.823 lei reprezintă finanţare din bugetul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

APIA eliberează adeverinţe beneficiarilor cererilor de plată, pentru creditarea activităţilor curente

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură eliberează adeverinţe pentru beneficiarii schemelor de plată (schema de plată unică pe suprafaţă, plata redistributivă, plată pentru practice agricole benefice pentru climă şi mediu şi măsurile de mediu şi climă – M10, M11, M13), implementate de Agenţie în cadrul Campaniei 2019, respectiv pentru […]