Published On: lun, aug. 5th, 2013

La UVT. INTERES CRESCUT AL STUDENŢILOR PENTRU SPECIALIZAREA „ŞTIINŢELE EDUCAŢIEI”

nichiduta.ro

uvtSpecializarea Ştiinţe ale Educaţiei, din cadrul Facultăţii de Teologie şi Ştiinţele Educaţiei, a Universităţii Valahia a fost anul acesta printre facultăţile cele mai căutate ale universităţii târgoviştene, peste 90 de candidaţi fiind puşi pe lista de aşteptare, după ce cele 67 de locuri bugetate de stat şi cu taxă au fost ocupate. În plus, ultima medie cu care s-a intrat pe locurile fără taxă a fost destul de mare – 8,73, apropiată de cea mai mare medie cu care s-a intrat la Teologie (8,75), sau la Ingineria mecanică, 8,73, iar la taxă – 8,15, la fel de mare, comparativ cu alte specializări precum Ingineria Materialelor, Matematică-Informatică, Chimie, Pedagogie Muzicală, Electrotehnică, Energie Industrială sau Automatică şi Informatică aplicată, unde ultimii candidaţi admişi la fără taxă au avut medii cu unul-două procente peste 6. Au fost, însă, şi specializări, precum Marketing, Finanţe şi Bănci sau Administrarea Afacerilor, unde ultimele medii la fără taxă au fost peste 7.
Pentru candidaţii declaraţi admişi la facultate, în perioada 1-31august are loc încheierea contractelor, rezultatele urmând să fie afişate pe 3 septembrie, iar în perioada 3-4 septembrie, completarea actului adiţional buget (dacă este cazul). În perioada 5 – 21 septembrie, se vor face înscrieri pentru cea de-a doua sesiune de admitere la UVT, la facultăţile care nu şi-au completat locurile. Pe 22 septembrie se vot afişa rezultatele.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro