LA UN PAS DE… 3 PUNCTE

Mihai ROŞOIU

fcm targovisteFC Municipal a fost la un pas de obţinerea primei victorii stagionale, chiar pe terenul unei rivale mai vechi. Echipa lui Costel Diaconu a reuşit un meci foarte bun pe terenul formaţiei din Strejnic, de unde au plecat cu un punct important. Cu un lot redus numeric din cauza accidentărilor şi eliminărilor suferite în rundele precedente, Municipal s-a deplasat pe cocheta arenă pra-hoveană având statut de out-sider, dar determinarea jucătorilor a făcut ca rezultatul meciului să fie altul decât ar fi crezut mulţi iubitori ai fotbalului. Dâmboviţenii au jucat dezinvolt şi au reuşit să deschidă scorul în ultimul minut al primei reprize. Cu o strategie schimbată faţă de meciurile precedente, Municipal a reuşit să facă o primă repriză excelentă, însă ratările au făcut ca scorul să rămână intact până în minutul 44. Dragnea a reuşit să păcălească defensiva adversă şi a marcat primul gol al Municipalului în actualul sezon.
Reuşita lui Dragnea a turnat plumb în ghetele adversarilor, startul reprizei secunde aparţinând total târgoviştenilor. Popa a ratat o ocazie uriaşă şi, în loc de 2-0, s-a făcut 1-1 la o fază confuză în careul lui Bica. Gafiţa şi Cernea şi-au „împărţit” golul Conpetului, dar formaţia finanţată de Ghiorghi Zotic nu a cedat iniţiativa. Ocaziile au continuat să apară la poarta Conpetului, dar până la urmă meciul s-a încheiat la egalitate, o egalitate oarecum nedreaptă, dacă ne raportăm la numărul de ocazii avute de FC Municipal pe terenul din Strejnic.
Remiza cu gruparea ploieşteană confirmă panta ascendentă pe care se află divizionara C dâmboviţeană, care vineri va da piept cu una dintre cele trei echipe neînvinse din seria a 6-a, Atletic Bradu.
În meciul de la Conpet, antrenorul Costel Diaconu a folosit următoarea formulă de start: Bica – Goran, Coman, Anghel, Cernea – Penescu, Timofte, Mândru, Daia (Lungeanu) – Popa, Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIDEO. Urgia naturii. Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Crucea Roşie Dâmboviţa, alături de sinistraţii din Galaţi

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă extraordinară de îndată. Pe ordinea de zi a fost un singur proiect de hotărâre, privind utilizarea unei sume din sumele alocate din bugetul CJ Dâmboviţa pe anul 2013 Societăţii Naţionale de Cruce Roşie-Filiala Dâmboviţa. Cei 21 de consilieri judeţeni prezenţi şi preşedintele CJ […]