Published On: joi, iul. 12th, 2018

La un pahar de vorbă, s-au luat la bătaie

nichiduta.ro

Poliţiştii din Titu efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe.
In noaptea de duminică spre luni, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Titu au fost sesizaţi că pe raza localităţii Lunguleţu are loc un scandal. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, între şapte persoane a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia acestea s-au agresat reciproc. Un bărbat de 30 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari. De asemenea, persoanele implicate au fost sancţionate contravenţional pentru nere-spectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro