La un pahar de vorbă, s-au luat la bătaie

Poliţiştii din Titu efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe.
In noaptea de duminică spre luni, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Titu au fost sesizaţi că pe raza localităţii Lunguleţu are loc un scandal. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, între şapte persoane a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia acestea s-au agresat reciproc. Un bărbat de 30 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari. De asemenea, persoanele implicate au fost sancţionate contravenţional pentru nere-spectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Oficialii Ministerului Economiei au făcut o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa

Joi, 12 iulie 2018, Ion Radu, secretar de stat în Ministerul Economiei, însoţit de doi reprezentanţi din cadrul instituţiei, a făcut o vizită oficială în judeţul Dâmboviţa. Scopul vizitei a fost stric legat de identificare unor soluţii pentru problemele prezentate de autorităţile locale şi judeţene. Oficialii de la centru au […]