Published On: vin, feb. 1st, 2019

La şedinţa CJ, discuţii, comentarii şi proiecte retrase sau amânate

nichiduta.ro

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi au fost o serie de proiecte de hotărâre care au stârnit discuţii şi comentarii aprige din partea consilierului judeţean Alexandru Oprea, fost preşedinte CJ, dar şi din partea liberalilor.
La punctul trei de pe ordinea de zi, consilierii au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare pentru investiţiile Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească”, în anul 2019.
Consilierul judeţean Alexandru Oprea a luat cuvântul şi a spus clar şi răspicat că ar trebui o mai multă implicare privind promovarea valorilor culturale şi istorice prin intermediul obiectivelor turistice din cadrul Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească”.
Şi la punctul şase de pe ordinea de zi ce a vizat aprobarea Notei de Fundamentare pentru achiziţia de dotări necesare Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dâmboviţa, în anul 2019, consilierul judeţean Alexandru Oprea a avut câteva întrebări. Printre dotări se numără şi achiziţionarea unui autoturism, iar consilierul Alexandru Oprea şi-a spus punctul de vedere cu privire la faptul că suma este foarte mare şi că se poate achiziţiona cu bani mai puţini o altă maşină.
Nu au lipsit discuţii nici la punctul 19, privind revocarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr. 300/28.11.2018 privind asocierea judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa cu judeţul Prahova, prin Consiliul Judeţean Prahova pentru realizarea în comun a contractului privind „Servicii de întreţinere curentă pe timp de iarnă, în perioada 2018-2019, a DJ 713 Sinaia (DN 71) – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului – Cabana Babele – Limită judeţ Prahova, km 0+000 – 16+000”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro