La Răzvad au fost achiziţionate primele 3000 de măşti şi de miercuri, începe distribuţia către cetăţeni

Suntem în plina pandemie de Coronavirus, iar la nivelul mai multor localităţi dâmboviţene edilii au luat măsuri de protecţie a cetăţenilor. Unii primari din mediul rural au luat decizia de a începe să distribuie şi ei măşti de protecţie pentru sătenii din localităţile pe care le păstoresc.
Pentru a proteja cetăţenii comunei Răzvad de eventuale transmiteri ale coronavirusului ( COVID-19), s-a hotărât în Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Răzvad oferirea gratuită a câte unei măşti reutilizabilă pentru fiecare cetăţean al localităţii noastre. Aceste măşti vor începe să fie distribuite la domiciliul fiecărei familii, începând de miercuri,6.05.2020. Primăria Răzvad a achizitionat primele 3000 de măşti. La Răzvad,vorbim de 8700 de locuitori.Primarul Emanuel Spătaru le cere locuitorilor din Răzvad ca în continuare să limiteze ieşirile din casă doar pentru urgenţe.
„Ţinând cont de ordonanţele militare şi având în vedere că începând cu data de 15 mai 2020 suntem obligaţi toţi să purtăm măşti de protecţie, Primăria comunei Răzvad va distribui începând de miercuri, 5 mai 2020, măşti pentru toţi locuitorii comunei. Avem pregătite 3000 de măşti pentru urmând să mai facem achiziţie. Noi avem înregistraţi în jur de 8700 de locuitori în comună. Sunt măşti din bumbac 100%, care pot fi reutilizate. Dacă situaţia o va impune, o să mai luăm astfel de măsuri de protecţie a cetăţenilor din localitate. Chiar eu am fost personal şi am vorbit cu oamenii, le-am spus că este necesar să ne deplasăm mai puţin în această perioadă şi să stăm cât mai mult în case, pentru a ne proteja”, a spus edilul primarul Emanuel Spătaru .Primarul Emanuel Spătaru, viceprimarul Ionela Şerban,angajaţii primăriei şi consilierii locali vor merge să dstribuie răzvădenilor măşti de protecţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Nou la RAR! De astăzi, aflaţi şi istoricul de daune al vehiculelor!

Registrul Auto Român oferă clienţilor săi, începând de astăzi, date despre daunele vehiculelor înmatriculate în România. Mai exact, în doar câteva minute, puteţi afla informaţii despre majoritatea vehiculelor pentru care au fost înregistrate oficial, la societăţile de asigurări, avarii produse pe teritoriul României.Acest lucru este posibil prin intermediul aplicaţiei Istoric […]