La Parcul Industrial Priboiu sunt şanse să soseacă investitori francezi

Alexandru Oprea, Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, alături de vicepreşedinţii Alin Manole şi Claudia Gilia, a primit la sediul instituţiei vizita unor investitori francezi interesaţi să pătrundă în mediul economic dâmboviţean prin demararea unor posibile investiţii în Parcul Industrial Priboiu.
Este vorba despre reprezentanţii firmei Essex Superior, companie cu expertiză în proiectarea, fabricarea şi comercializarea cabluri, sârmă magnetică etc. De asemenea, Essex Superior fabrică şi comercializează cabluri din fibră optică şi cabluri de cupru, care se instalează în locuinţe şi birouri, fiind folosite în aplicaţii în telecomunicaţii, cum ar fi interconexiunile între comunităţi, întreprinderi, campusuri. Cu acest prilej, preşedintele CJD a adus în atenţia investitorilor principalele coridoare rutiere din judeţul Dâmboviţa ce fac legătura cu autostrada A1, zona montană şi localităţile limitrofe municipiului Târgovişte, subliniindpriorităţile instituţiei noastre pentru derularea unor investiţii majore în domeniul infrastructurii rutiere -factori esenţiali pentru deschiderea judeţului către investitori şi agenţi economici importanţi, precum şi crearea de locuri de muncă în regiune.
Discuţiile de la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa au continuat cu o vizită în Parcul Industrial Priboiu, unde preşedintele companiei Essex Superior -Frédéric Weishaar, însoţit de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alin Manole, a analizat oportunităţile unei investiţii majore pe loturile şi parcelele disponibile în acest moment.
Până la sfârşitul lunii aprilie a acestui an, investitorii urmează să ia o hotărâre în ceea ce priveşte investiţia pe care intenţionează să o demareze în judeţul nostru. Concretizarea acestui proiect ar presupune o investiţie în valoare de aproximativ 15 milioane Euro, ea urmând a se derula în două etape, prin înfiinţarea, în prima etapă, a 100 locuri de muncă, iar în cea de-a doua etapă, a încă 200.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Luna plantării arborilor- o acţiune tratată cu maximă seriozitate la Direcţia Silvică Dâmboviţa

Intervalul 15 martie-15 aprile este, ca în fiecare an, o perioadă cu „foc continuu” la Direcţia Silvică Dâmboviţa, unitate de elită a Regiei Naţionale a Pădurilor ROMSILVA. Sunt executate lucrările de împădurire pe suprafeţele riguros planificate şi, aspect mai mult decât îmbucurător, silvicultorii dâmboviţeni au făcut toate demersurile pentru a […]