La Odobeşti şi Brezoaele se află în derulare o serie de proiecte importante pentru comunitate

Preşedintele PSD Dâmboviţa, deputat Corneliu Ştefan, preşedintele executiv, senator Titus Corlăţean şi vicepreşedintele Ionuţ Săvoiu, au efectuat o vizită în teren în cele două localităţi pentru a se asigura că investiţiile merg mai departe, iar lucrările deja finalizate sunt de bună calitate.
„Programul de investiţii

promis de PSDDâmboviţa a fost pus în practică şi în comunele Odobeşti şi Brezoaele. Locuitorii din Odobeşti au, datorită proiectelor PSD, investiţii finalizate sau în curs de finalizare de peste 7.500.000 de lei. Administraţia social-democrată a primăriei Odobeşti are la activ următoarele proiecte:

  • Modernizare drumuri în asociere cu Consiliul Judeţean

Dâmboviţa. Sumele investite în infrastructura rutieră se ridică la 850.000 de lei;

  • Construirea unui dispensar prin PNDL. Valoarea lucrărilor este de 1.300.000 de lei;
  • Investiţii de 500.000 Euro prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. Aceşti bani au mers la grădiniţa din localitate.
  • Tinerii din Odobeşti au la dispoziţie un teren de sport multifuncţional în valoare de 250.000

de lei.

  • Reparaţii şi modernizări au fost făcute la capela bisericii din localitate, precum şi reparaţii la podul de peste râul Sabar.
    Şi în Brezoaele se lucrează în momentul de faţă la construirea şi dotarea unei grădiniţe. De asemenea, în satele din comuna Brezoaele sau efectuat lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere de peste 1.400.000 de lei. Aşa cum am mai spus, PSD Dâmboviţa a ţinut cont întotdeauna de oameni, iar proiectele noastre au coincis, întotdeauna, cu nevoile dâmboviţenilor. Proiectele care urmează a fi promovate în viitor au în vedere dezvoltarea fiecărei localităţi dâm-boviţene, iar acest lucru se poate face doar prin muncă de echipă, alături de oameni!”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, deputat Corneliu Ştefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

1.120 de controale efectuate pentru verificarea operaţiunilor cu material lemnos

In ultima săptămână, poliţiştii au confiscat sau ridicat în vederea confiscării ori stabilirii provenienţei aproximativ 2.800 m.c. de material lemnos, în urma a 1.120 de controale efectuate pentru verificarea operaţiunilor cu material lemnos.În perioada 15-21 mai 2020, poliţiştii de ordine publică au efectuat con troale pentru verificarea operaţiunilor cu material […]