La nivelul judeţului Dâmboviţa, 82 de cazuri COVID-19

Au fost constituite 116 patrule, dintre care 78 mixte cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa „Mircea cel Bătrân”, care au acţionat pentru verificarea respectării măsurii izolării/carantinării la domiciliu sau a interdicţiilor de circulaţie prevăzute prin ordonanţele militare. La activităţile desfăşurate au participat 51 cadre ale M.Ap.N. şi 98 poliţişti locali. De la debutul pandemiei, au fost aplicate 5020 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare, în valoare totală de 8.482.890 lei.Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa continuă să acţioneze în sistem integrat, alături de jandarmi, militari şi poliţişti locali, pentru respectarea prevederilor legale impuse pe perioada stării de urgenţă cât şi pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care ar putea afecta ordinea şi siguranţa publică.
Duminică,19.04.2020, conform situaţiei DSP Dâm

boviţa:

  • se află în izolare la domiciliu 239 persoane asimpto-matice
  • se află în carantină 269 persoane (227 în carantină instituţionalizată şi 42 de persoane în carantină la domiciliu).
  • persoane confirmate cu COVID-19, în total 82 de cazuri, în evidenţa DSP existând 77 de cazuri, dintre care 12 persoane vindecate.
    ISU „Basarab I” Dâmboviţa a executat nouă misiuni/acţiuni pentru transportul persoanelor către locaţiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unităţi spitaliceşti, pentru sprijinul DSP Dâmboviţa în desfăşurarea acţiunilor specifice, precum şi acţiuni de decontaminare a tehnicii şi a personalului care a participat la acţiunile de transport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fiecare târgoviştean va primi câte două măşti şi o pereche de mănuşi de protecţie

Consiliul Local Municipal Târgovişte s-a întrunit săptămâna trecută în şedinţă „de îndată”, online, având pe ordinea de zi numai proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetară. Potrivit proiectului, veniturile au fost majorate cu suma de 561 mii lei, bani care vor fi alocaţi pentru susţinerea unor cheltuieli cu bunuri şi servicii […]