La Malu cu Flori s-a finalizat investiţia sistem de canalizare şi extindere a reţelei de apă, un proiect eşuat în timpul fostei administraţii

Chiar dacă nimeni nu-i mai dădea nicio şansă, noul edil al comunei Malu cu Flori, Ion Constantin nu s-a dat bătut şi iată că a reuşit să deblocheze şi să finalizeze un proiect început de fosta administraţie care priveşte realizarea sistemului de canalizare şi extinderea reţelei de apă în satul din centru, Malu cu Flori.
La începutul săptămânii trecute, a avut loc recepţia lucrărilor proiectului „înfiinţare sistem canalizare şi extindere reţea alimentare cu apă în comuna Malu cu Flori, judeţ Damboviţa”, finanţat prin Administraţia Fondului pentru Mediu.
În perioada următoare se va urma procedura de semnare a contractului cu Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa. Totodată vor începe branşările gospodăriilor din comună. Proiectul a început în anul 2012, însă în anul 2016, când edilul Ion Constantin a preluat mandatul de primar, proiectul era blocat din diverse motive. Investiţia era realizată în proporţie de aproximativ 25%, însă întâmpina o serie de greşeli de implementare, erori care au stopat lucrările şi care au băgat proiectul, cel puţin pentru moment, într-un blocaj pe care actualul edil al localităţii, cu atâtea probleme administrative moştenite de la fosta conducere, a reuşit să-l deblocheze după ce a mers pe la uşile ministerelor. Proiectul a fost finanţat din bani de la Agenţia Fondului de Mediu, un proiect în valoare de 5.481.403 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lămuririle conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte în cazul copilului decedat

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a ţinut să facă toate precizările necesare pentru o corectă informare a opiniei publice cu privire la cazul bebeluşului născut prematur şi care a murit, miercuri seară, în unitatea medicală. În primul rând, dr. Claudiu […]