Published On: joi, dec. 15th, 2016

La juniori sub 19 ani, Chindia este la jumătatea clasamentului

nichiduta.ro

Liga Elitelor U19, ediţia 2016-2017, a intrat în vacanţă, după disputarea ultimelor două partide din cadrul rundei cu numărul 16, programate în seria Vest a competiţiei. Conform calendarului competiţional, sezonul va continua în primăvara anului viitor, începând din 18 martie 2017. După disputarea celor 10 etape rămase din sezonul regular, ultimele meciuri fiind programate pe 14 mai 2017, vor urma semifinalele competiţiei şi cele două finale. După ce în ediţia inaugurală a competiţiei Liga Elitelor U19 a pierdut medaliile de bronz la lovituri de departajare, SC Dinamo a avut parte de un nou sezon de excepţie, fiind singura echipă neînvinsă. Dinamoviştii, pregătiţi de Florin Bratu din acest sezon, au înregistrat doar două rezultate de egalitate în cele 16 partide jucate, ambele cu Juventus Bucureşti, 0-0 în tur şi 3-3 în retur.
Printre învinsele liderului s-a numărat campioana en-titre şi reprezentanta României în UEFA Youth League, FC Viitorul, pe care Dinamo a învins-o cu 3-1, chiar pe terenul constănţenilor. Dinamoviştii sunt liderii ambelor serii la numărul de goluri marcate, înscriind de 77 de ori în porţile adverse, cu o medie de 4,8125 goluri pe meci. În plus, echipa antrenată de Florin Bratu a stabilit şi scorul campionatului, 14-0 cu FC Braşov, scor înregistrat în etapa a Xl-a.
Chindia are un parcurs meritoriul, ocupând locul 8 la sfârşitul anului în seria Est.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro