La incidență peste 3 la mie și rata vaccinării sub 60%, elevii trec la cursuri online

0 0

Ministrul educației, Sorin Cîmpeanu a anunțat  condițiile în care elevii vor trece la cursuri online. Astfel el a declarat că această măsură va fi luată în acele localități în care a fost înregistrată o incidență a infectărilor mai mare de 3 la mie și rata de vaccinare a cadrelor didactice este mai mică de 60%.

Noile condiții au fost stabilite într-un ordin comun semnat de Ministerul Sănătății și Ministerul Educației. Articolul 3 al acestui document prevede că rata de vaccinare care este luată în calcul la închiderea școlilor este aceea din  ziua de vineri cea mai apropiată, iar incidența luată în calcul este cea din ziua de luni.

Ministrul Cîmpeanu a ținut să precizeze faptul că,  pentru ca o școală să își desfășoare activitatea în mediul online este necesar ca cele două reguli de mai sus să fie îndeplinite simultan. Aceste reglementări se aplică și în cazul grădinițelor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Camera de Comerț Dâmbovița emite certificate de origine necesare în comerțul internațional

Documentele  atestă că mărfurile de export, au fost în întregime produse, fabricate sau prelucrate într-o anumită ţară. Camera pentru Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița este abilitată să emită certificate de origine, documente necesare atât  pentru exportul românesc direct, cât şi pentru implementarea proiectelelor finanţate prin programele de finanţare externă. “Certificatul […]