La Gorgota: Reţea de apă potabilă până la ultima gospodărie, branşamente gratuite, iar citirea consumului se va face prin transmisie radio

Veşti bune pentru locuitorii satului Gorgota din comuna dâmboviţeană Răzvad. Edilul Emanuel Spătaru ne-a declarat că în cel mult două luni, vor putea începe lucrările la extinderea reţelei de apă potabilă în satul Gorgota.
Edilul spune acest lucru pentru că proiectul tehnic a fost finalizat iar la începutul săptămânii viitoare va fi demarată licitaţia pentru executarea lucrărilor. Administraţia locală din Răzvad, condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban, a depus pe PNDL 2 mai multe proiecte. Şi iată că astăzi, rezultatele muncii în echipă se văd.
Proiectul privind extinderea sistemului de alimentare cu apă în satul Gorgota, este unul dintre cele trei proiecte cu finanţare prin PNDL 2. Este vorba despre realizarea sistemului de alimentare cu apă în satul Gorgota, un proiect în valoare de 5.523.527.8 lei.
În cadrul proiectului se vor realiza 8 km de reţea de apă, o staţie de tratare a apei, un rezervor de 250 de metri cubi care în situaţii de avarii va asigura furnizarea apei potabile. Nu în ultimul rând, investiţia vizează şi realizarea branşamentelor gratuite a tuturor gospodăriilor la reţeaua de apă, iar citirea consumului de apă se va face de la distanţă prin transmisie radio.
De la preluarea mandatului, 27 iunie 2016, primarul Emanuel Spătaru, viceprimarul Ionela Şerban, Consiliul Local Răzvad şi aparatul Primăriei au muncit în fiecare zi cu încredere şi determinare pentru a rezolva cât mai multe din problemele comunităţii iar rezultatele se văd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Crucea Roşie Dâmboviţa este gazda unei delegaţii a Crucii Roşii din Veszprem-Ungaria

Crucea Roşie Dâmboviţa este în aceste zile gazda unei delegaţii a Crucii Roşii din Veszprem-Ungaria, cu care Crucea Roşie Dâmboviţa are încheiat parteneriat. Delegaţia Crucii Roşii din Veszprem-Ungaria este condusă de directorul Barath Gabor. Translatorul delegaţiei Crucii Roşii din Veszprem-Ungaria, este doamna director a Crucii Roşii Arad, Iudita Cuvineanu. Luni […]