Published On: sâm, ian. 26th, 2013

La Corbii Mari, Program pilot pentru cadastru gratuit

nichiduta.ro

Constantin AnghelEfectuarea lucrărilor de cadastru şi publicitate imobiliară, pentru toţi proprietarii din comuna Corbii Mari, a intrat în linie dreaptă. Constantin Anghel, primarul localităţii, a precizat că este vorba de 3.725 de proprietari cu peste 17.500 de imobile. „Până acum au fost efectuate măsurătorile din teren, au fost realizate planurile parcelare şi se va intra în perioada în care vor putea fi depuse contestaţiile. Oamenii sunt foarte mulţumiţi pentru că efetu-area cadastrului gratuit îi scuteşte de cheltuieli de zeci de milioane de lei. Sunt familii cu mai multe imobile, care ar fi plătit chiar până la 10.000 lei noi, adică 100 milioane lei vechi” – a precizat primarul Constantin Anghel.
La Corbii Mari, lucrările de cadastru şi publicitate imobiliară sunt efectuate prin programul CAESAR, în valoare de 47 milioane de euro şi finanţat de Banca Mondială. Sunt cuprinse în acest program pilot 19 localităţi din 13 judeţe. Din Dâmboviţa, pe lângă Corbii Mari a fost selectată şi comuna Vulcana Băi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro