La Comisarii. Atragerea investitorilor, o prioritate a primarului lon Bătrânu

Ion BatranuÎn vreme ce alţi colegi se lamentează ori aşteaptă cu mâna întinsă spre autorităţile judeţene, la Comişani, primarul Ion Bătrânu are deja o agendă destul de încărcată pentru 2013. A fost organizată licitaţia pentru lucrările de extindere la reţeaua de canalizare, finanţarea fiind asigurată prin HG 577.
A fost organizată şi licitaţia pentru concesionarea unei suprafeţe de 16 hectare. Aici urmează să fie puse în funcţiune două parcuri foto-voltaice. „Este vorba despre o investiţie privată. Vom avea venituri în plus la primărie din concesiune, dar şi din taxe şi impozite. După ce obiectivul va fi pus în funcţiune, vom avea şi până la 10 locuri de muncă noi în comună” – a precizat primarul Ion Bătrânu.
O altă preocupare este sprijinirea unui investitor care intenţionează să înfiinţeze un centru de colectare a legumelor şi fructelor şi o unitate de procesare a cărnii. Asta ar însemna încă 30-40 de locuri de muncă într-un viitor apropiat şi venituri sigure pentru tot atâtea familii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Toaletele din curtea scolii, demne de un film din anii '70

În spatele curţii, cu lumină obscură, cu uşi care abia se mai ţin în balamale şi ferestre printre care şuieră vântul, unele fără intrare şi fără acoperiş, toaletele de la Şcoala din centrul comunei Corbii Mari strigă după investiţii şi bat obrazul celor care ar tebui să se preocupe de […]