La Centrul Medico-Social din Ghergani, continuă campania „Adoptă un bătrân”

„Adoptă un bătrân”,aceasta este ampla campanie demarată de către Primăria oraşului Răcari în luna octombrie a anului 2018 şi care se bucură de un real succes.
Scopul acesteia este unul cât se poate de nobil, la iniţiativa edilului Marius Caraveţeanu şi a consilierilor PNL, dar şi cu sprijinul altor oameni de bine din Răcari şi cu binecuvântarea preoţilor, bătrânii din Centrul Medico-Social din Ghergani, sunt vizitaţi lunar de aceşti oameni cu suflet mare şi primesc şi mici daruri.
A fost o seară specială, 6 februarie 2019, pentru bătrânii din centru.
Edilul Marius Caraveţeanu le-a pregătit surprize ca de fiecare dată: „Suntem prezenţi să le ascultăm poveştile bogate de viaţă, să îi facem să-şi simtă hainele bătrâneţii mai uşoare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

8 februarie, Ziua Internaţională de Rugăciune Împotriva Traficului de Persoane

Traficul de persoane constituie o violare a drepturilor omului şi o atingere adusă demnităţii şi integrităţii fiinţei umane, o ameninţare asupra securităţii individului, valorilor sociale şi morale. Cererea uriaşă pentru servicii sexuale este speculată de reţelele de crimă organizată care au dezvoltat metode elaborate de înşelare şi constrângere a victimelor […]