Published On: joi, iul. 24th, 2014

LA ASOCIAŢIA JUDEŢEANĂ DE FOTBAL DÂMBOVIŢA, ACTIVITATEA SE DESFĂŞOARĂ NORMAL

nichiduta.ro

fcmDacă unele echipe încă mai sunt în pauză, majoritatea au început pregătirile, chiar şi meciuri amicale.
Nici A.J.F. DÂMBOVIŢA nu mai este în vacanţă. La secretariatul A.J.F. zilnic se fac înscrieri, transferuri, noi legitimări etc. Ritmul este bun, echipele care se înscriu pentru prima dată se prezintă pentru întocmirea documentelor necesare participării în competiţie. Printre acestea enumerăm pe VIITORUL RÂNCA-CIOV, VIITORUL IEDEREA, VOINŢA VALEA LUNGĂ, UNIREA NUCET, VIITORUL GURA FOII, PROGRESUL GĂEŞTI, VICTORIA TOMŞANI etc. Sunt semnale că şi alte echipe vor dori să se înscrie în competiţia judeţeană.
în ategoria ONOARE (Liga a 5-a) nu sunt probleme, nu avem încă semnale de la vreo echipă. Nici din Liga a 4-a nu ar fi probleme deşi o anumită presă comentează în fel şi chip tot felul de variante, ceea ce nu este adevărat.
Liga a 4-a este alcătuită din 18 echipe şi aşa va rămâne. Niciodată nu a fost vreo discuţie că s-ar modifica sistemul competiţional actual. Cei ce anunţă pe vreun site personal orice batagonie, ştie că numai aşa site-ul respectiv este citit, dar până când acei interesaţi de site-uri îşi vor da seama că acestea aruncă numai „gogoşi”…
Alţii inventează transferări de locuri, de echipe. Un fapt este cert, nimic nu se poate efectua decât în baza regulamentelor actuale şi fiţi siguri că le cunoaştem bine. Cum poţi să faci „mutări” între o echipă şi alta care nu exjstă, nu este afiliată la A.J.F. DÂMBOVIŢA? Dacă sunt asemenea „oferte” nu se pot efectua decât între cluburi afiliate (existente la finalul campionatului trecut). Nu se pot face afilieri anticipate. De altfel, în zilele următoare, A.J.F. DÂMBOVIŢA va efectua „ţintarul” Ligii a 4-a în prezenţa delegaţilor echipelor participante din Liga a 4-a, după care vor fi date publicităţii pe site-ul A.J.F. DÂMBOVIŢA.
Până nu demult eram obişnuiţi să informăm, să fie afişate la avizierul A.J.F., despre activitatea arbitrilor dâmboviţeni de la toate categoriile. însă de la C.J.A. nu avem nicio informaţie până în acest moment. Se pare că s-a ales ca mod de comunicare doar SITE-ul. Dar cei din COLACU, IEDERA sau BEZDEAD etc., nu au INTERNET… Păcat că li s-a luat dreptul la informaţia oficială.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro