Published On: vin, iul. 12th, 2013

LA A.J.F. DÂMBOVIŢA. S-AU STABILIT SERIILE DIN CATEGORIA „ONOARE”

nichiduta.ro

SPORTConform programului stabilit la ultima şedinţă a COMITETULUI EXECUTIV al A.J.F. DÂMBOVIŢA, pe
17 august 2013 se va da startul noului campionat al ediţiei 2013-2014, iar pentru categoriile ONOARE şi PROMOŢIE, pe 25 august 2013.
în Liga a 4-a se ştiu cele 18 echipe care alcătuiesc seria. Pentru a putea stabili calendarul turului, A.J.F. DÂMBOVIŢA a hotărât ca echipele care aveau dreptul să se înscrie în categoria ONOARE să o facă până pe 15 IULIE 2013. Este vorba
despre COMERŢUL
VIIŞOARA, UTCHIM GĂEŞTI şi C.S. CONŢEŞTI, echipe ce s-au retras din Liga a 4-a în ediţia trecută. COMERŢUL VIIŞOARA s-a înscris în ONOARE, în schimb UTCHIM GĂEŞTI şi C.S. CONŢEŞTI nu s-au prezentat la sediul A.J.F. DÂMBOVIŢA pentru înscriere. Dacă cele două cluburi nu o vor face până luni, 15 august, cele două locuri din categoria ONOARE vor fi ocupate de echipele din PROMOŢIE care întrunesc condiţiile unei baze sportive de nivel superior.
Menţionăm că în această ediţie s-a revenit la 3 serii din câte 16 echipe fiecare. în categoria PROMOŢIE nu sunt probleme. Deci se poate înscrie cine doreşte, dacă are bază sportivă ce poate fi omologată pentru acest nivel.
Şi cei din PROMOŢIE trebuie să se grăbească să-şi depună CEREREA DE ÎNSCRIERE la A.J.F. DÂMBOVIŢA, pentru a putea fi cuprinşi în programul turului.
Dacă numărul de echipe din PROMOŢIE va fi suficient de mare, se vor alcătui 3 serii, iar dacă numărul echipelor va fi redus, se vor forma două serii, evident – pe critetiul geografic.
Până acum s-au înscris în categoria PROMOŢIE echipele F.C.M. 2 TÂRGOVIŞTE şi C.S. CONŢEŞTI. Sunt semnale că se vor înscrie echipe din PUCIOASA – BRĂNEŞTI, din MORENI, din PIETROŞIŢA, din CAZACI-NUCET şi altele. Deci, rugăm pe cei ce doresc să participe în campionatul următor să prezinte cererile de înscriere cât mai repede posibil.
îi aşteptăm pe cei din
DÂRZA, GURA FOII, RĂCARI, NEAJLOVUL PUNTEA DE
GRECI, RACOVIŢA etc., să-şi valorifice bazele sportive de care dispun.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro