L-au păcălit că-i vinde motorină, însă în realitate era un alt lichid

Poliţiştii de la Postul de Poliţie Dragodana au probat activitatea infracţională a două persoane, un bărbat şi o femeie, din Argeş, bănuite de comiterea infracţiunii de înşelăciune.
În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că, în după amiaza zilei de 9 martie a.c., cei în cauză ar fi vândut unui bărbat 40 de litri de lichid presupus a fi motorină. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.
Pentru a nu deveni victima unei înşelăciuni, poliţiştii le recomandă cetăţenilor: – Fiţi prudenţi! Nu vă lăsaţi păcăliţi de persoanele rău intenţionate!
– Vă recomandăm să evitaţi cumpărăturile de la persoane necunoscute sau de la străinii care vă abordează pe stradă sub pretextul de a vă prezenta diferite „oferte”.
– În situaţia în care decideţi să cumpăraţi bunuri de la persoane necunoscute, adoptaţi un comportament responsabil şi nu vă lăsaţi încântaţi de preţul scăzut al produselor.
– Încercaţi pe cât posibil să verificaţi autenticitatea bunurilor pe care intenţionaţi să le achiziţionaţi. Dacă au o calitate îndoielnică nu le cumpăraţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reţinut de poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale de la Târgovişte

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Târgovişte au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un bărbat de 31 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de vătămare corporală. În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că, în aceeaşi zi, pe fondul unui conflict, bănuitul ar fi lovit […]