Published On: vin, apr. 5th, 2019

L-au păcălit că-i vinde motorină, însă în realitate era un alt lichid

nichiduta.ro

Poliţiştii de la Postul de Poliţie Dragodana au probat activitatea infracţională a două persoane, un bărbat şi o femeie, din Argeş, bănuite de comiterea infracţiunii de înşelăciune.
În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că, în după amiaza zilei de 9 martie a.c., cei în cauză ar fi vândut unui bărbat 40 de litri de lichid presupus a fi motorină. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.
Pentru a nu deveni victima unei înşelăciuni, poliţiştii le recomandă cetăţenilor: – Fiţi prudenţi! Nu vă lăsaţi păcăliţi de persoanele rău intenţionate!
– Vă recomandăm să evitaţi cumpărăturile de la persoane necunoscute sau de la străinii care vă abordează pe stradă sub pretextul de a vă prezenta diferite „oferte”.
– În situaţia în care decideţi să cumpăraţi bunuri de la persoane necunoscute, adoptaţi un comportament responsabil şi nu vă lăsaţi încântaţi de preţul scăzut al produselor.
– Încercaţi pe cât posibil să verificaţi autenticitatea bunurilor pe care intenţionaţi să le achiziţionaţi. Dacă au o calitate îndoielnică nu le cumpăraţi!

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro