Published On: vin, ian. 13th, 2017

Klisura s-a întors la CS Municipal Târgovişte

nichiduta.ro

După operaţia suferită de Ivana Derisilo şi posibilitatea ca ea să revină destul de târziu pe teren la un joc oficial, clubul nostru a fost nevoit să găsească soluţii pentru înlocuirea acesteia.
Sara Klisura a mai evoluat sub culorile CSM Târgovişte în sezonul 20142015, când antrenorul echipei era tot Dragan Nesic. De asemenea, jucătoarea din Serbia care în acest an va împlini 25 ani, a mai jucat de-a lungul carierei la echipe precum Spartak Subotica, Vizura Belgrad, Volley Bergamo, CSM Târgovişte şi Enisey Krasnoyarsk, dar a bifat şi câteva jocuri pentru naţionala Serbiei în anul 2010.
În ceea ce o priveşte pe Ivana Derisilo, după câteva investigaţii medicale şi estimarea timpului de refacere, vom decide dacă continuăm, sau dacă vom înceta contractul dintre noi.
„Îi urez bun venit Sarei Klisura şi sper că prezenţa ei îşi va pune amprenta în mod pozitiv pe evoluţia echipei. După operaţia de urgenţă a jucătoarei Derisilo, lotul nostru trebuia completat cu încă o jucătoare. Klisura a mai evoluat la Târgovişte şi sper să se reaco-modeze rapid. Inclusiv cu salariul Sarei Klisura, bugetul de salarii este unul mai mic după renegocierile din ultimele săptămâni”, a declarat pentru csmtargoviste.ro, preşedintele clubului, Ciprian Prisăcaru.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro