KINDERI DE TOP

Mihai ROŞOIU

Kinder TârgovişteEchipa de juniori mici a clubului Kinder Târgovişte a produs una dintre cele mai mari suprize ale turneului de mini – fotbal de la Braşov. Elevii lui Cosmin Lunescu au reuşit să câştige întrecerea juniorilor născuţi în anul 2005 după ce au învins în finală Viitorul Argeş. Dâmboviţenii au câştigat grupa în care au fost repartizaţi după 5 succese consecutive, obţinând biletele pentru ultimul act al competiţiei. Târgoviştenii au reuşit să dea şi cel mai bun fotbalist al turneului, performanţă remarcată şi de mass-media din Braşov.

Kinder Târgovişte 1: Beleş Ştefan, Ivăr Andrei, Farhat
Andrei, Pătulea Mihai, Manolache Luca, Oprişan lanis, Modrogan
Radu.
Kinder Târgovişte 1 – FK Miercurea Ciuc 2-1
Corona-Tâmpa Orange – Kinder Târgovişte 1 0-9
Kinder Târgovişte 1 – Şoimii Buzău 3-1
FEFS Craiova – Kinder Târgovişte 1 0-3
Junior Galaţi – Kinder Târgovişte 1 1-1 (7-8p)
FINALA MARE
Viitorul Argeş – Kinder Târgovişte 1 2-3

Locul I pentru Kinder Târgovişte şi „Ce mai bun jucător” pentru Manolache Luca, ce care a marcat nu mai puţin de 12 goluri.
Cea de-a doua echipă a clubului dâm boviţean a avut un parcurs modest, însă î reuşit una dintre cele mai neaşteptate victorii
Kinder Târgovişte 2 – Stars Brăila 0-1
FC Braşov 2 – Kinder Târgovişte 2 0-1
Kinder Târgovişte 2 – FEFS Craiova 1-6
Academia Hagi – Kinder Târgovişte 2 3-3 (4-5p)
Kinder Târgovişte 2 – AFC Odorhei 0-4
Stars Brăila – Kinder Târgovişte 2 0-2 Locul 11 pentru Kinder Târgovişte II
trecând de grupa similară a Academiei Hagi după loviturile de departajare.
Kinder Targovişte II: Ganea Paul, Cucuruzean David, Budoiu Flavius, Lazăr C-tin, Tache Răzvan, Bucureşteanu Ianoş, Coman Andrei, Paraschiv Giuliano. „Primul nostru turneu important la care participăm, „Braşov Indoor Cup”, este şi primul pe care îl câştigăm. Sunt mulţumit de ceea ce am reuşit în ultimul an şi jumătate cu aceşti minunaţi copii, şi anume o ECHIPĂ în adevăratul sens al cuvântului. Asta înseamnă că la KINDER TÂRGOVIŞTE se face treabă bună, bine şi cu suflet. A fost un turneu extraordinar din toate punctele de vedere, atât al echipelor participante (Academia Hagi, FC Braşov, Poli Timişoara, Viitorul Argeş, FEFS Craiova, FC Vaslui etc.), cât şi al condiţiilor organizatorice (recepţii, hoteluri, săli de sport). Atmosfera în toate cele 3 zile de desfăşurare a turneului a fost una comparabilă cu cea de pe marile stadioane, cu public entuziast, cu părinţi pătimaşi, cu fulare, steaguri, vuvuzele. Lacrimi, bucurie, trăiri de la extaz la agonie şi din nou extaz, într-un cuvânt KINDER TÂRGOVIŞTE; „Bucuraţi-vă de fotbal”, ăsta a fost motto-ul meu pe întreaga perioadă a turneului şi acesta ar trebui să fie o pildă pentru toţi antrenorii de copii şi juniori”, ne-a declarat Cosmin Lunescu, antrenorul câştigătoarei Braşov Indoor Cup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lângă podul Mihai Bravu. Amical cu 11 goluri

Pe stadionul Toma Panţu 2, Petrolul Târgovişte şi Bradul Moroeni s-au confruntat într-un amical foarte antrenant în care s-au înscris 11 goluri. A învins Petrolul, cu 6-5. Au marcat: Tănase 4, Târcă, Bratu, respectiv Marmandiu, Iosif 2, Zarioiu, Voicu. Antrenorul echipei de lângă podul Mihai Bravu, Gogu Bucurică, a trimis […]