Published On: joi, iul. 12th, 2018

Kim Clijters face lumină în cazul colaborării cu Sorana Cîrstea: „Am discutat cu managerul ei şi cu directorul academiei dacă o putem ajuta”

nichiduta.ro

Kim Clijsters (35 de ani) afirmă că nu doreşte să devină antrenorul personal al nici unei jucătoare din circuit, iar colaborarea cu Sorana Cîrstea este în stadiul de test.
După victoria din primul tur de la Wimbledon în faţa Magdalenei Rybarikova, locul 19 WTA, scor 7-5, 6-3, Sorana Cîrstea (28 de ani, 51 WTA) a anunţat o colaborare cu Kim Clijsters.
Cvadrupla campioană de Mare Şlem a nuanţat astăzi lucrurile într-un interviu acordat celor de la WTA Insider.
„Am discutat cu managerul ei şi cu directorul academiei dacă o putem ajuta. Este un mic trial, o probă. Am discutat cu ea cu câteva zile înainte de startul Wimbledon, i-am trimis un antrenor de la Academia noastră. Nu am intenţia de a antrena jucătorul 1 la 1, de a merge cu el peste tot. Dacă asta a apărut în presă, atunci e greşit”, a declarat Clijsters.
ACADEMIA KIM CLIJSTERS
Kim Clijsters deţine o academie de tenis în oraşul Bree, Belgia. Recunoscută drept una dintre cele mai spectaculoase jucătoare din istoria modernă, Kim nu a pregătit oficial nici un jucător după retragere, oferind însă sfaturi preţioase celor care aleg să se pregătească la baza ei. Printre numele importante se numără Elise Mertens şi Yanina Wickmayer.
„Ador să fiu implicată în tenis. De asta am construit academia şi am revenit în fenomen. Simt că pot oferi multe şi în acelaşi timp să mă distrez. Nu am secrete, nu am nimic de ascuns. Poate alte jucătoare de top par inabordabile, dar eu nu vreau să fiu aşa. Vreau să împărtăşesc totul.
Elise Mertens a reuşit lucruri incredibile de când lucrăm împreună la academie. Când are nevoie de mine, sunt acolo. Putem discuta oricând, nu trebuie să merg neapărat după ea în turnee. Şi-a schimbat radical stilul. Era eminamente defensivă, acum variază mult mai mult. Nu mai stă atât de mult în spatele terenului”, a declarat Clijsters.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro