Published On: joi, feb. 1st, 2018

Kartodrom de patru milioane de lei în locul fostului poligon auto

nichiduta.ro

Aleşii locali au aprobat elaborarea notei conceptuale şi a temei de proiectare pentru obiectivul de investiţii „Amenajare Kartodrom în Municipiul Târgovişte – zona poligon”. Este vorba despre un proiect anunţat încă de anul trecut de primarul Cristian Stan şi justificat inclusive prin creşterea posibilităţilor şi ofertei de agreement în zona Complexului Turistic şi de Nataţie. În acest context merită amintit că Târgoviştea a fost al treilea oraş din ţară, după Cluj şi Galaţi, în care a fost construită o pistă de karting în anii 70 ai secolului trecut.
Kartingul, susţin autorii notei de fundamentare, ar putea reprezenta o alternativă la petrecerea timpului liber pentru tineri, pentru iubitorii sporturilor cu motor în general. Viitorul kartodrom va fi amplasat pe locul fostului poligon auto, pe Calea lalo-miţei şi va dispune de toate dotările necesare, de la pad-dok şi grilă de start semaforizată şi până la grupuri sanitare şi iluminat public. Conform estimărilor, valoarea proiectului va fi de patru milioane de lei fără TVA.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro