Karateka Clubului Sportiv Târgovişte, de 9 ori pe podium la Transilvania Grand Prix

Mihai ROŞOIU

Secţia de karate a Clubului Sportiv Târgovişte (antrenor lonuţ Munteanu) a fost în top la ediţia din acest an a Transilvania Grand Prix & C.E. Karate ESKU. Turneul internţional s-a desfăşurat la Oradea, în Sala „Antonio Alexe”, în perioada 21-22 februarie, iar sportivii clubului nostru au adunat un total de 9 medalii, dintre care 2 din aur.
Valentin Cârlan şi Adrian Drăguş şi-au confirmat statutul de lideri în cadrul concursurilor în care au fost angrenaţi. Ambii sportivi au reuşit să cucerească medalia de aur. Valentin Cârlan a obţinut aurul la Under 21 (tineret), la kumite, în limitele categoriei 60 de kilograme, iar Adrian Drăguş a terminat pe primul loc juniori kumite shobu ippon, la categoria +76 de kilograme.
Mai mult de atât, Valentin Cârlan şi-a asigurat la turneul internaţional de la Oradea alte trei medalii de bronz, la seniori kumite WKF -60 kg, seniori kumite shobu ippon -60 kg

şi U21 kumite WKF -60 kg.
Alţi karateka de la CS Târgovişte care au revenit acasă cu bronz au mai fost Ruxandra Stroe (senioare kumite shobu ippon +68 kg), Robert Merda (juniori kata) şi Ştefania Huiu (minicadeţi kata şi minicadeţi kumite WKF, categoria +50 kg), anunţă site-ul clubului târ-goviştean.
Aproape de medalii s-au aflat Timeea Moraru (junioare kumite WKF, cat. +59 kg) şi Adrian Drăguş (juniori kumite WKF, cat. +76 kg), dar ambii sportivi au încheiat concursurile în care au fost angrenaţi pe locul 5.
La ediţia din acest an a turneului internaţional, delegaţia Clubului Sportiv Târgovişte a fost alcătuită din 11 karateka.
La puternica întrecere de la Oradea au fost prezenţi aproximativ 1200 de sportivi, ce au reprezentat cluburi din 18 ţări. Probele de concurs au constat în kata individual, kumite WKF şi kumite shobu ippon, iar competiţia s-a desfăşurat pe 8 suprafeţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PROGRAMUL CHINDIEI ÎN PLAYOUT

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat programul fazei a doua a campionatului Ligii I. Roş-albaştrii vor evolua în play-out, alături de Viitorul, Dinamo, Sepsi, Hermannstadt, Politehnica Iaşi, Academica Clinceni şi FC Voluntari. Iată programul echipei Chindia Târgovişte în turul play-out-ului: Etapa I: AFC Hermannstadt – Chindia (luni, 2 martie, ora […]