Published On: mie, iul. 19th, 2017

Juventus şi Sepsi au debutat cu înfrângeri în Liga 1 Meciurile de acasă le joacă în deplasare

nichiduta.ro

Promovate în această vară pe prima scenă a fotbalului românesc, Juventus Bucureşti şi Sepsi Sfântul Gheorghe au pierdut meciurile din prima etapă. Echipa din cartierul Colentina al Bucureştiului a jucat acasă (la Ploieşti, pe stadionul llie Oană), cu Dinamo Bucureşti, în faţa căreia a pierdut cu 3-0. Golurile câinilor au fost marcate de Rivaldinho, Nascimento şi de Nedelcearu. Din min. 55, Juventus (antrenată de Daniel Opriţa) a jucat cu un om în minus, Mădălin Mihăescu (fost jucător la Chindia în 2014) a fost eliminat de arbitru Horaţiu Sfeşnic.
Sepsi Sfântul Gheorghe a pierdut în deplasare, la Giurgiu, cu Astra, scor 1-0 (gol Marquinios).
Nou promovarele, Sepsi Sfântul Gheorghe şi Juventus Bucureşti, se vor întâlni în etapa a 2 a, la Braşov, pe stadionul Tineretului, într-un derby al „suferinţei”. Nu le văd bine pe cele două formaţii în această ediţie de campionat. O impresie proastă a lăsat şi CSMS Poli laşi, care a pierdut, la Turnu Severin, meciul cu CSU Craiova, scor 2-0.
Atât Juventus cât şi Sepsi merită felicitate că au luptat în Liga a 2 a cu curaj şi determinare pentru o promovare în Liga 1, chiar dacă nu aveau stadioane pentru acest eşalon. Chindia şi-a făcut motive de scuze din această lipsă (a stadionului necorespunzător) când avea rezultate negative. Echipa din Curtea Domnească a ratat promovarea în două ediţii când campionatul a fost foarte slab. Nici această stagiune (20172018), care începe pe 5 august, nu-i aşa de speriat. Au retrogradat ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu, au pretenţii UTA Arad şi CS Mioveni, dar posibil ca FC Argeş Piteşti şi FC Hermennstandt să producă suprize.
Credeam că „Lăncierii” târgovişteni nu vor refuza un vis frumos, într-o poveste formidabilă cu numele, PROMOVAREA. Ei trebuie să fie nişte luptători care nu mai pot da înapoi.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro