Published On: mar, apr. 3rd, 2018

Jurnaliştii au avut prilejul de a demonstra pregătirea şi în folosirea armamentului şi abilităţile de buni trăgători la”Cupa Presei la TIR”

nichiduta.ro

Premergător Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a organizat luni, 2 aprilie 2018, în poligonul de tragere al Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi de la Ochiuri, competiţia sportivă destinată jurnaliştilor dâmboviţeni”,Cupa Presei la TIR”.
Acest eveniment a devenit deja tradiţie. Gazde au fost colonelul Viorel Matei inspector şef IJJ Dâmboviţa şi lt.col. Teodor Cernat – comandantul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi de la Ochiuri.
Jandarmii de la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi de la Ochiuri sub directa coordonare a lt.col. Teodor Cernat – comandantul Centrului au desfăşurat şi un exerciţiu demonstrativ. După un scurt instructaj cu privire la măsurile obligatorii pentru prevenirea accidentelor, jurnaliştii s-au aşezat pe aliniamentul de tragere cu pistolul Carpaţi calibrul 7,65 mm, pentru a-şi testa abilităţile de buni trăgători, în ţinta piept cu cercuri, la o distanţă de 15 metri.
La finalul concursului, rezultatele au fost următoarele:
Locul I – Gabriel Cristache – 53 de puncte Locul II – Petre Cristin – 51 de puncte Locul III- Florian Radu – 39 de puncte
Vestitorul Păcii a fost Mihaela Ciobănoiu.
Totodată jurnaliştii dâmboviţeni au putut testa pistolul mitralieră cu îmbunătăţiri, calibrul 7,62 mm.
Cei mai buni trăgători au primit drept recompensă diplome şi cupe, reprezentanţii Jandarmeriei le-au mulţumit tuturor jurnaliştilor pentru participare şi pentru contribuţia adusă în promovarea imaginii instituţiei.
Jandarmii au făcut şi un exerciţiu privind coborârea în rapel de pe turnul de instrucţie.
Ca în fiecare an, jurnaliştii au avut din nou prilejul de a demonstra pregătirea şi în folosirea armamentului şi abilităţile de buni trăgători.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro