Juniorii A; Seria a 3-a Clasic „Tunarii” s-au impus la toate capitolele. F.C.M. Târgovişte – Unirea Tărlungeni 5-2 (4-1)

A.l.

facmAu marcat: Briceag (min 25, 40, 43), Gârtea (41), Zamfir (73), respectiv F. Gheorghe (17), Mihnenea (59)
Meciul s-a disputat pe stadionul Ghiorghi Zotic din Şotânga.
F.C.M.: Ioana – Dumitru -R. Zamfir, G. Zamfir, Dumitru, Stoicescu (cpt), lonas Braghidin, Sebi Braghidin (79 – Ungureanu), Priseceanu (67 – Vitregu), Gârtea (58 – Anghela) – Stan (30 -Enescu), Briceag. Antrenor Marian Zgâmbău.
Încă din start, tinerii „Tunari” au dat frisoane adversarilor căutând golul. Dar, în zece minute, băieţii lui Marian Zgâmbău au ratat cinci ozazii de a marca prin Gârtea (2 şi 7), Briceag (4 şi 8), Braghidin (10). Cum se întâmplă de cele mai multe ori, în fotbal ocaziile se răzbună. Echipa de lângă Braşov a deschis scorul prin căpitanul Flavius Gheorghe, 0-1.
Roş-albaştrii nu s-au descurajat. Au alergat de plăcere, presând poarta Unirii. Apărarea echipei din Tărlungeni s-a clătinat la fiecare acţiune mai închegată a echipei lui Ghiorghi Zotic. F.C.M. reuşeşte să egaleze în minutul 25, prin Briceag (25), după o acţiune colectivă, 1-1. F.C.M. emană linişte şi fotbal exact. Tot Briceag (40) a dărâmat ca un buldozer tot ce i-a ieşit în cale şi a marcat pentru 2-1.
Echipa gazdă e dezlănţuită. Gârtea (41) face 3-1, pentru ca Briceag (43) să stabilească scorul pauzei, 4-1.
După pauză, localnicii au slăbit ritmul de joc. N-au mai atacat cu luciditate, n-au mai construit cu migală.
Unirea urcă cu curaj în ofensivă şi în mintul 52 obţine un penalti, însă Gheorghe şutează pe lângă poartă, de la punctul cu var. Insistenţa echipei din Tărlun-geni este răsplătită de golul marcat de Mihnenea (59), care a redus din diferenţă, 4-2.
F.C.M. revine în atac. Joacă mai bine, mai energic şi cutezător. Eforturile târgoviş-tenilor sunt răsplătite de golul realizat de Zamfir (75) care a punctat pentru 5-2.
Trupa antrenată de Marian Zgâmbău a intrat hotărâtă în teren să şteargă amintirea meciurilor trecute. A obţinut o victorie concludentă şi spectaculoasă, care putea fi la un scor şi mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REMARCABIL. MORENARUL ANDREI IVAN, SELECŢIONAT DE IORDĂNESCU PENTRU AMICALELE ROMÂNIEI CU UCRAINA Şl CONGO

Selecţionerul Anghel lordănescu a anunţat lista fotbaliştilor convocaţi pentru partidele României cu RD Congo şi Ucraina. În perioada 18-30 mai, echipa naţională va efectua un stagiu de pregătire în Italia, pe durata căruia va disputa două partide amicale, cu RD Congo pe 25 mai la Como şi cu Ucraina pe […]