Juniori A: Campionatul Naţional Clasic: Etapa 1 Ilfovenii au fost „afumaţi” de Braghidin. F.C.M. Târgovişte – C.S. Afumaţi 6-1 (2-1)

A.l.

fcmAu marcat: Sebastian „Messi” Braghidin (min. 10,
21, 51, 54, 59, 79), respectiv Alex. Marin (24).
Au arbitrat: Mădălin Dumitru (Piteşti) – Ovidiu
Dobrescu (Câmpulung), Bogdan Gântai (Piteşti).
Rezervă: Edi Beleagă (Piteşti).
Meciul s-a disputat pe stadionul Ghiorghi Zotic din
Şotânga.
F.C.M.: Ioana – Dumitru, A. Ungureanu, Zamfir, Stancu – Catrina, Stoicescu (cpt), Stan, Badea -Braghidin, B. Ungureanu. Au mai jucat: N. Vitregu, Porojan.
Antrenor: Marian Zgâmbău.
Tinerii „Tunari” de la F.C.M. Târgovişte au
făcut o partidă excelentă, în etapa inaugurală a sezonului 2016-2017, cu C.S. Afumaţi.
Băieţii lui Marian Zgâmbău au atacat cu tupeu şi în min. 21 aveau 2-0 prin golurile marcate de Sebastian „Messi” Braghidin.
Ilfovenii antrenaţi de Marius Oprea, fost tehnician la F.C.M. Târgovişte în Liga a 2-a nu sau descurajat şi au redus din diferenţă în min. 24 prin Alexandru Marin, 2-1. Până la finalul primei reprize vizitatorii au atacat, şi-au creat ocazii, dar poarta apărată de Ioana a rămas nepenetrată. Portarul F.C.M.-ului a fost bine protejat de Dumitru, Stoicescu şi A. Ungureanu. Bine s-au descurcat Zamfir şi Stancu.
După pauză, juniorii lui Ghiorgi Zotic au pistonat în permanenţă. Acţiuni viguroase au periclitat poarta adversă.
Echipa din Afumaţi a fost stoarsă de forţe, lipsită de nerv. A dezvăluit un repertoriu sărac. Pe acest fond, localnicii au rulat din plin. Dintr-o dată, combinaţiile F.C.M.-ului au avut efect, viteza a crescut, presiunea a fost tot mai mare.
Sebi „Messi” Braghidin a terorizat apărarea adversă pe care a întors-o pe toate feţele marcând încă patru goluri, unul mai frumos ca altul. „Messi” a fost acolo, peste rivali, presându-i, driblându-i, forţându-i să greşească. A luptat, a alergat, a avut tupeu, a riscat totul pentru gol. A arătat că e stăpânul gazonului. A fost ajutat de coechipierii lui, Stan, Badea, Catrina şi B. Ungureanu care au avut în faţă o apărare nesigură.
F.C.M. Târgovişte şi-a surprins adversara prin învăluirile sale rapide, a avut prospeţime, poftă de fotbal şi eficienţă, dar şi pe acest băiat de aur Sebastian „Messi” Braghidin care i-a „înţepat” pe ilfoveni cu şase goluri.
În runda următoare (sâmbătă, 3 septembrie), F.C.M. Târgovişte joacă la Snagov, cu Metalul Reşiţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un Ciprian in locul altui Ciprian! PRISĂCARU, NOUL ŞEF DE LA C.S.M.!

Începând cu prima zi a lunii septembrie, Clubul Sportiv Municipal Târgovişte este condus din postura de preşedinte de prof. drd. Ciprian Prisăcaru (34 de ani). Licenţiat în Educaţie Fizică şi Sport (2004), dar şi în Drept (2013), Ciprian Prisăcaru are numeroase experienţe în domeniu. A fost antrenor şi profesor la […]