Published On: vin, apr. 27th, 2018

Junii morenari sunt invitaţi la Crosul Tineretului

nichiduta.ro

Permanent alături de mişcarea sportivă, autorităţile administraţiei publice au lansat apelul pentru înscrieri la CROSUL TINERETULUI, competiţie organizată de Primăria municipiului Moreni pe data de 2 mai 2018, de la ora 14.00.
Acţiunea vine în continuarea dezvoltării şi promovării generaţiilor tinere, a creşterii interesului pentru activităţi sportive, dezvoltarea spiritului sportiv şi de echipă. „Crosul Tineretului” se va desfăşura pe Bulevardul Republicii (pe traseul Sala de Sport „Romi Goicea” – benzinăria Petrom OMV şi retur).
Până pe 30 aprilie 2018, tinerii care doresc să participe la această competiţie au de optat între patru modalităţi de înscriere: pe pagina de Facebook a instituţiei, prin transmiterea unui mesaj pe Messenger, la adresa de email contact@primariamoreni.ro, la secretariatul instituţiei sau la nr. de telefon 0245.667.265.
Competiţia se va organiza pe trei categorii de vârstă: 7-13 ani, 14-16 ani şi 17-19 ani, separat pentru fete şi băieţi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro