JUDOKA DE BRONZ

Mihai ROŞOIU

Judoka Clubului Sportiv Târgovişte s-au remarcat din plin la Campionatul Naţional U18 pe echipe, găzduit de Sala NATO a hotelului Piatra Mare din Poiana Braşov, la sfârşitul săptămânii trecute.
Doi dintre sportivii antrenaţi de Ilie Torcică au reuşit să obţină bronzul cu echipa din care au făcut parte. Cei doi judoka de la CS Târgovişte care au urcat pe podiumul de premiere în concursul pe echipe au fost Gabriel Pleşa (cat. 66 kg) şi Daniel Niculae (+81 kg), unde al doilea sportiv a fost medaliat cu argint şi în concursul individual U16.
La finalele Campionatului Naţional Individual U16 şi Campionatul Naţional U18 pe echipe, desfăşurate în perioada 27-30 mai, au fost prezenţi aproximativ 300 de judoka de la peste 60 cluburi din ţară.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BOXERII DE LA CS TÂRGOVIŞTE S-AU DESCURCAT ONORABIL LA CUPA ROMÂNIEI

Pugiliştii Clubului Sportiv Târgovişte au făcut o figură frumoasă la Cupa României pentru juniori. Competiţia a fost găzduită de Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău, în perioada 25-30 mai. La startul întrecerii sau regăsit 177 de pugilişti, ce au reprezentat 49 de cluburi din ţară.Clubul Sportiv Târgovişte a fost reprezentat […]