Published On: lun, nov. 18th, 2019

Judeţul Dâmboviţa, promovat la Târgul de turism de toamnă

Zilele trecute, la Complexul Expoziţional Romexpo din Bucureşti, a avut loc ediţia de toamnă a Târgului de Turism. În cadrul evenimentului, în perioada 14 – 17 noiembrie 2019, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească”, a promovat alături de Primăria Municipiului Târgovişte, prin intermediul unui stand comun, destinaţiile şi obiectivele turistice din judeţ. Pentru această ediţie, standul, în suprafaţă de 30 mp, a fost amenajat într-o viziune ce a îmbinat în mod armonios elemente tradiţionale şi moderne.
Participarea Judeţului Dâmboviţa la Târgul de Turism al României, are ca obiectiv creşterea vizibilităţii zonei, ca destinaţie turistică montană, culturală, ecumenică, balneară şi de agrement. Totodată, prezenţa la acest târg reprezintă o oportunitate de a promova şi cele 16 muzee şi case memoriale, aflate în administrarea Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte.Pe parcursul celor patru zile de târg au fost distribuite materiale de promovare prin care vizitatorii vor afla informaţiile necesare, cu privire la oportunităţile turistice pe care le oferă judeţul Dâmboviţa.În cadrul târgului, Departamentul de Turism şi Geografie al Facultăţii de Business şi Turism, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti a organizat manifestarea cu tema „Dezvoltare şi promovare turistică în judeţul Dâmboviţa”, desfăşurată în Sala Sadoveanu a complexului expoziţional. În cadrul acestei reuniuni, managerul Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească”, Ovidiu Cârstina, a expus lucrarea cu tema „Patrimoniul istoric al oraşului Târgovişte”.Târgul de Turism al României rămâne unul dintre principalele evenimente de prezentare ale celor mai interesante oferte si atracţii turistice, atât din România, cat si din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinaţiile exotice, croazierele dar şi turismul de aventură.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>