Judeţul DâmbovIţa, periat de poliţIştii dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Găeşti, sprijiniţi de efective de la Secţia nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au acţionat pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie.
În urma activităţilor din teren, poliţiştii au controlat 88 de autovehicule şi au aplicat 115 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 23.200 de lei.
Din totalul amenzilor, 30 au fost pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii, 38 pentru defecţiuni tehnice şi 4 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. De asemenea, poliţiştii au reţinut 30 de permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare. Totodată, poliţiştii de la Secţia nr. 10 poliţie Rurală Petreşti, în colaborare cu reprezentanţii S.D.E.E. Muntenia Nord, au constatat 6 infracţiuni prevăzute de art. 92 alin. 2 din Legea nr. 123/2002 privind energia electrică şi gazele naturale, constând în executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare a energiei electrice. O altă acţiune a fost desfăşurată de poliţiştii de la Secţia nr. 3 Poliţie Rurală Butimanu, în urma căreia au fost legitimate 32 de persoane, au fost controlate 25 de vehicule şi au fost aplicate 27 de amenzi. Dintre acestea, 15 au fost pentru exces de viteză, 4 pentru neportul centurii de siguranţă şi 2 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege.
Alte 4 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică.
De asemenea, poliţiştii de la Pucioasa au sancţionat contravenţional un bărbat din Brăneşti care transporta cu căruţa material lemnos de foc fără a deţine documente justificative de provenienţă. Lemnul a fost ridicat în vederea confiscării şi predării către Ocolul Silvic Târgovişte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Consilierii judeţeni ai PSD Dâmboviţa cer urgent validarea unui nou preşedinte la CJ Dâmboviţa

Marţi, 19 februarie 2019, Comitetul Executiv Naţional al PSD a validat excluderea din partid a preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu. După cum ştim, pe 9 februarie 2019, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a fost exclus din PSD, prin decizia Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa. Hotarârea a fost validată […]