Published On: joi, oct. 4th, 2018

Judeţul Damboviţa participa şi votează DA la Referendum

nichiduta.ro

Toţi românii cu drept de vot sunt aşteptaţi, la sfârşitul săptămânii, la referendumul de modificare a Constituţiei României pentru redefinirea familiei. Referendumul pentru familie, care se va desfăşura pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7.00 -21.00, are la bază iniţiativă cetăţenească demarată de Coaliţia pentru Familie, prima de după 1989.
Trebuie acum ca toţi românii să înţelegem cât de multă nevoie este de votul lor, de prezenţa lor, cât de multă nevoie au copiii şi nepoţii lor de protecţia lor şi de mobilizarea lor pentru a le apăra drepturile şi viitorul. Definirea căsătoriei ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie în Constituţia României va face ca lumea, societatea, viaţa să poată prezerva adevărul civilizaţiei noastre creştine. Să facem acest lucru posibil prin votul nostru!
În prezent în Constituţie apare sintagma „unirea între soţi” care „poate da naştere la confuzii”. Însă, prin votul nostru, Legea fundamentală a României va preciza că familia este unirea între un bărbat şi o femeie. Nicăieri în Sfânta Scriptură nu se vorbeşte de soţi, ci numai de bărbat şi de femeie. Cartea Facerii ne spune că ” Dumnezeu a făcut pe om, bărbat şi femeie”.
Parlamentarii PSD Dâmboviţa, susţin familia tradiţională
Deputatul Claudia Gilia susţine cu tărie că Referendumul din 6 -7 octombrie 2018, este un demers necesar pentru a ne reafirma valorile noastre creştine: „Referendumul din 6-7 octombrie reprezintă ultima etapă a unui proces constituţional iniţiat de 3.000.000 de cetăţeni, de aceea este legal, legitim şi profund democratic!
Voi merge la acest referendum şi voi susţine valorile fundamentale pe care s-a sprijinit poporul nostru de mii de ani. La referendum nu voi merge pentru a interzice unele drepturi ale celor care sunt altfel. Voi merge pentru a apăra acest tip de civilizaţie creştină, care, în unele ţări europene a fost răpus în favoarea des-frânării şi imoralităţii. Dacă vom ceda puţin câte puţin, vom descoperi în scurt timp că nu a mai rămas nimic din moştenirea înaintaşilor noştri. În acest context, este imperativ să definim juridic, expressis ver-bis, prin Constituţie, instituţia cea mai importantă – familia. Suntem chemaţi la referendum să spunem clar faptul că familia se întemeiază pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Să nu picăm în capcanele propagandei şi ale politicii. La referendum se va defini căsătoria, nu se vor interzice drepturile familiilor formate dintr-o mamă şi un copil, bunică şi nepoţi sau tată şi copii, atât!
Ordinea morală a unei societăţi este dată de instituţia căsătoriei. Participarea la referendum, a fiecăruia dintre noi, este un exerciţiu democratic, un drept şi o obligaţie civică şi morală. Referendumul a fost cerut de 3 milioane de români şi a fost nevoie de 3 ani până a ajuns să fie pus în practică. Voi merge la referendum pentru a vota normalitatea, firescul şi lumea în care vreau să trăiască noua generaţie, copiii noştri. Familia trebuie să rămână mediul în care toţi să ne simţim în siguranţă.
Acest referendum este al întregului popor, iar în anul Centenar se pot repune bazele unei societăţi normale, bazele unui viitor predictibil şi sigur pentru copiii noştri.
Boicotul nu este o opţiune! Aşadar, voi merge la referendum alături de România responsabilă. Vă îndemn să mergeţi la vot!”, a declarat deputat Claudia Gilia.
Şi deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a subliniat faptul că Referendumul pentru redefinirea familiei nu reprezintă un moft, o idee naţionalistă, un concept antidemocratic, cum vor unii să acrediteze. Referendumul care se va desfăşura sâmbătă şi duminică reprezintă o părticică din chintesenţa acestui popor, o dorinţă manifestată de 3 milioane de români, creştini din toate confesiunile religioase, care vor ca familia să fie clar definită în ţara noastră, care vor ca familia să fie întărită constituţional: „Referendumul din 6-7 octombrie 2018 este un cadou al românilor pentru români în anul centenar! Am moştenit de la strămoşii noştri respectul faţă de familie, cea mai importantă celulă a societăţii, locul unde se formează destine, unde se crează idealuri, izvorul de continuitate al acestui popor. Referendumul pentru întărirea conceptului normal de familie, ca legătură bazată pe dragostea şi încrederea dintre un bărbat şi o femeie, este un semnal pe care-l dăm lumii, că nu ne dezicem de credinţa străbună.
Românii au fost întotdeauna atenţi la valorile tradiţionale şi morale, iar insinuările unora, că am încălca drepturile minorităţilor sexuale, că am leza principiile democraţiei, ale libertăţii, sunt poveşti, petarde aruncate cu scopul de a ne destabiliza unitatea, pentru că, orice s-ar spune, referendumul pentru redefinirea familiei, ca fiind căsătoria între un bărbat şi o femeie, ne-a unit! Referendumul nu este al unui partid politic, este al nostru, al tuturor! Să demonstrăm că ne pasă!”, a declarat deputat PSD Corneliu Ştefan.
Pentru a reuşi în încercarea trebuie să fie cel puţin 6 000 000 de cetăţeni la vot. Dacă nu vă lăsaţi păcăliţi de furia şi zgomotul din jurulvostru, dacă veţi discerne adevărul cum se cuvine printre toate minciunile care se servesc, dacă veţi reuşi să vă deschideţi sufletul pentru mesajul simplu şi direct al acestei iniţiative, vom izbândi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro