Judeţul Dâmboviţa calificat la etapa naţională a concursului „Cu viaţa mea apăr viaţa”

I.B.

pompieri .lLa Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” din Municipiul Târgovişte s-a desfăşurat etapa interjudeţeană, categoria liceu şi gimnaziu, a concursului „CU VIAŢA MEA APĂR VIAŢA”, competiţie organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa, la care au participat echipajele reprezentative din judeţele Dâmboviţa, Prahova şi Argeş. Competiţia cu tematică de protecţie civilă a fost foarte disputată, iar după încheierea celor 3 probe de concurs (proba teoretică şi cele 2 probe practice: transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 m şi deplasarea cu masca pe figură într-un raion de obstacole, contaminat) clasamentul final a arătat astfel:
La categoria liceu
– Locul I – echipajul Liceului „Goga lonescu” Titu;
– Locul II – echipajul Colegiului Naţional „Nichita Stănescu” Ploieşti;
– Locul III – echipajul Liceului Tehnologic „Astra” Piteşti
La categoria gimnaziu
– Locul I – echipajul Şcolii „Ion Al. Brătescu Voineşti” Târgovişte;
– Locul II – echipajul Şcolii Gimnaziale Albeştii de Argeş;
– Locul III – echipajul Liceului Teoretic Filipeştii de Pădure.
Le urăm succes echipajelor dâmboviţene, calificate în faza superioară a competiţiei -etapa naţională a concursului „Cu viaţa mea apăr viaţa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Conferinţa Internaţională "Societatea întemeiată pe cunoaştere. Norme, valori şi repere contemporane"

Centrul internaţional de Conferinţe al Universităţii Valahia din Târgovişte a găzduit iunie deschiderea unui eveniment academic de înaltă ţinută. Este vorba despre cea de-a Xi-a ediţie a Conferinţei internaţionale cu tema „Societatea întemeiată pe cunoaştere. Norme, valori şi repere contemporane” . Acţiunea a avut loc pe parcursul a două zile, […]