JUCĂTORII CHINDIEI, ABSENȚI DIN ECHIPA ETAPEI

Mihai ROŞOIU

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.
Iată cum arată echipa ideală a etapei a 7-a:
PORTAR
Eduard Pap (FC Botoșani / 27 de ani) – Intervențiile sale au asigurat un punct moldovenilor. Prinde pentru a treia oară „Echipa etapei”.
FUNDAȘI
Costinel Tofan (FC Argeș / 25 de ani) – Este un jucător care consumă multă energie în timpul unui meci. Acoperă excelent ambele faze.
Andrei Chindriș (FC Botoșani / 22 de ani) – A înscris un gol și a avut o prestație sigură pe toată durata partidei cu Sepsi OSK. Igor Armaș (FC Voluntari / 34 de ani) – Sigur în defensivă și periculos de fiecare dată când a urcat în atac. Este un pilon important în defensiva ilfove-nilor.
Mario Camora (CFR Cluj / 34 de ani) – Căpitanul clujenilor și-a condus echipa spre cel mai clar succes din acest sezon.
MIJLOCAȘI
Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) – Rămâne și în acest sezon jucătorul care trage echipa după el în momentele impor-
tante, așa cum a făcut-o și în duelul cu FCSB.
Runar Sigurjonsson (CFR Cluj / 31 de ani) – A făcut un meci foarte bun. A înscris un gol și a oferit multe pase utilie.
Cristi Tănase (FC Argeș / 34 de ani) – A înscris de două ori, ambele reușite fiind din afara careului mare.
ATACANȚI
David Miculescu (UTA / 20 de ani) – Este unul dintre cei mai talentaţi tineri din Liga 1. A înscris golul care a urcat-o pe UTA până pe locul al treilea.
Elvir Koljic (Universitatea Craiova /26 de ani) – Puternicul atacant al Universității a regăsit bucuria golului, reușita sa venind după o perioadă îndelungată, în care s-a confruntat cu probleme medicale.
Denis Alibec (CFR Cluj / 30 de ani) – Aflat la meciul 200 în Liga 1, a înscris pentru a 70-a oară în principala competiție internă din România și a oferit o pasă decisivă.
ANTRENORUL ETAPEI
Laurențiu Reghecampf (Universitatea Craiova / 45 de ani) – A fost inspirat la schim-bari, jucătorii introduși pe teren făcând diferența în repriza secundă, când Universitatea a întors rezultatul și a câștigat derby-ul cu Rapid.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CARMEN TOCALĂ S-A ÎNTÂLNIT CU ȘEFII ECHIPELOR DE BASCHET FEMININ

În sala de conferințe de la Arena Sepsi din municipiul Sf. Gheorghe, președintele Federației Române de Baschet a avut o primă întâlnire de lucru cu reprezentanții cluburilor cu echipe înscrise în Liga Națională de Baschet Feminin, ediția 2021-2022.A fost o primă întâlnire constructivă, în care a fost prezentată strategia noii […]